FORGOT YOUR DETAILS?

Kratka lasulja Shape Ellen Wille Luxury lasulja class ******)) Monofilament

 525,50

Počisti

Opis

Ellen Wille SHAPE lasulja je izredno naravna in prelepa bob style prišeske. Modri sloji so seznanjeni z odlično gostoto svetlobe in naravnega videza. Nevidna čipkasto spredaj ustvarja videz svoje lastne rasti las in je ravna, da bi ustvarila brezhibno linijo las. Zbirka lasulj je luksuzna in 100% ročno vezana, monofilamentna in čipkasta spredaj, ki daje čudovit videz in občutek. Ti vrhunski slogi so na voljo samo na izbranih prodajnih mestih..

Prosimo da preverite za razpoložljivost dobavljive  barve, ali pa pokličete naše pisarne na + 386 31654958  in poklepetajte z naš ekipo za stranke.

 

Fantastično ! Luxury modeli zelo kvalitetnih  lasulj.

Najvišja kakovost izdelave !!!
Barve :espresso mix, darkchocolate mix, chocolate mix, hotchocolate mix, mocca mix, lightbernstein rooted, darksand mix, caramel mix, sandyblonde rooted, champagne rooted, salt/pepper mix, snow mix

Konstrukcija izdelave kape :

Izdelava : Monofilament + 100% handmade ROČNO DELO 

 

 

Preberite članek :

izdelava_lasuljIzdelavi lasulj

ellen wille barvna karta ring  Barvne karte 


Monofilament lasulje so izdelane posebej za tiste z zmerno do hudo izgubo las.

– vendar jih lahko nositi vsak, ki želi in si lahko to kakovost privošči. Lasulje so
lahke  in mehkejše na otip. 

logo ellen willeKaj je monofilament lasulja?. Monofilament se nanaša na vrsto materiala na katerega so lasje prišiti, zato je za tiste, ki imajo zelo občutljivo lasišče. To je transparenten material, udoben na dotik, lasje so  ročno vezeni eden po eden zato je izraz – mono-filament, zaradi tega se lasje prosto oblikujejo in jih češete. Monofilament lasulja bo dihala, medtem ko jo nosite, ter preprečuje kopičenje toplote in vlage. Tkanina je naravne barve kot naravno lasišče.

 

Na voljo v povprečnem obsegu glave –  Cap (54cm – 57cm)

 

 

 

 

Dodatne informacije

Barva Hair Society

, , , , , , , , , , ,

Barvna karta Society

Barvna karta hair

Morda vam bo prav tako všeč…

TOP