FORGOT YOUR DETAILS?

Kratka lasulja SELECT Ellen Wille Luxury lasulja class ******)) Monofilament

 499,50

Počisti

Opis

 

SELEC LASULJAEllen Wille je definicija “brezčasne klasike“. Resnično pripravljen nositi slog, stresati in stati s prsti. Eleganten, kratek slog je rob, ki pade tik nad kostjo črede in se lahko stojijo tako, da vam bo popolnoma ustrezal. Lahka gostota omogoča istočasno udobje in polnost! Izberi funkcijo razširjenega ušesnega ušesnega čipka, ki ponuja brezhibno naravno in brezšivno lasišče. Lepa oblika Ellenovega ročnega vezalnega vozla se lahko vidi v celotnem monofilamentnem vrhu. Vrhunska sintetična vlakna, ki se uporabljajo za ustvarjanje Select, posnemajo videz, občutek in gibanje bioloških las. Ellen Wille je laserska zbirka za lasje, ki je 100% ročno vezana, monofilamentna, s čudovito čipko. Ellen Wille je oblikovala vrhunsko konstrukcijsko pokrivalo za udobje in lahno obrabo, kar je idealna rešitev za ženske, ki imajo minimalno do popolne izgube las.

Prosimo da preverite za razpoložljivost dobavljive  barve, ali pa pokličete naše pisarne na + 386 31654958  in klepetajte z našo ljubko ekipo za stranke.

 

Fantastično ! Luxury modeli zelo kvalitetnih  lasulj.

Najvišja kakovost izdelave !!!
Konstrukcija izdelave kape :

Približna dolžina:

Spredaj: 2,75 ” Krona: 4 “| Strani: 2″ | Napa: 2,5 ”

Izdelava :Monofilament + 100%ROČNO DELO  – Razširjena Lace Front, Monofilament Top, 100% ročno vezana

Material: sintetični lasulje z  Lacefront

 

Preberite članek :

izdelava_lasuljIzdelavi lasulj

ellen wille barvna karta ring  Barvne karte 


Monofilament lasulje so izdelane posebej za tiste z zmerno do hudo izgubo las.

– vendar jih lahko nositi vsak, ki želi in si lahko to kakovost privošči. Lasulje so
lahke  in mehkejše na otip. 

logo ellen willeKaj je monofilament lasulja?. Monofilament se nanaša na vrsto materiala na katerega so lasje prišiti, zato je za tiste, ki imajo zelo občutljivo lasišče. To je transparenten material, udoben na dotik, lasje so  ročno vezeni eden po eden zato je izraz – mono-filament, zaradi tega se lasje prosto oblikujejo in jih češete. Monofilament lasulja bo dihala, medtem ko jo nosite, ter preprečuje kopičenje toplote in vlage. Tkanina je naravne barve kot naravno lasišče.

 

Na voljo v povprečnem obsegu glave –  Cap (54cm – 57cm)

Barve : espresso mix, darkchocolate mix, chocolate mix, hotchocolate mix, mocca mix, darksand mix, sand mix, lighthoney mix, champagne rooted, salt/pepper mix, pearl mix, silver mix

 

 

 

 

Dodatne informacije

Barva Hair Society

, , , , , , , , , ,

Barvna karta Society

Barvna karta hair

TOP