FORGOT YOUR DETAILS?

Kratka lasulja ICONA Ellen Wille Luxury lasulja class ******))

 530,50

Počisti

Opis

Ikone luxury lasulja by Ellen Wille je popolnoma prilagojen dolg slog bob. Ta ikonična reza pade tik nad rameni in ima obrobje, ki jo na levi strani počasi pomika na ravni kostne kosti. Prehodne plasti so nameščene tako, da jih lahko spravite pod ali zavrtite. Brezhibna ušesna ušesna podaljšana čipka nudi vsestranski stil in najbolj brezhiben, naravni videz. Premijska sintetična vlakna, ki se uporabljajo za izdelavo Ellen Wille Icone, posnemajo videz, občutek in gibanje bioloških las. Ellen Wille je laserska zbirka za lasje, ki je 100% ročno vezana, monofilamentna, s čudovito čipko.

Kaj se razlikuje glede las las? Ellen Wille je oblikovala vrhunsko konstrukcijo za udobno in lahno obrabo, kar je idealna rešitev za ženske, ki imajo minimalno do popolne izgube las. Ellen Wille.

Prosimo da preverite za razpoložljivost dobavljive  barve, ali pa pokličete naše pisarne na + 386 31654958  in klepetajte z našo ljubko ekipo za stranke.

Fantastično ! Luxury lasulja modeli zelo kvalitetnih  lasulj.

Najvišja kakovost izdelave !!!
Barve :espresso mix, darkchocolate mix, chocolate mix, hotchocolate mix, mocca mix, lightbernstein rooted, darksand mix, caramel mix, sandyblonde rooted, champagne rooted, salt/pepper mix, snow mix

Konstrukcija izdelave kape :

Izdelava :Monofilament + 100%ROČNO DELO 

Material: sintetični lasulje z  Lacefront

 

Preberite članek :

izdelava_lasuljIzdelavi lasulj

ellen wille barvna karta ring  Barvne karte 


Monofilament lasulje so izdelane posebej za tiste z zmerno do hudo izgubo las.

– vendar jih lahko nositi vsak, ki želi in si lahko to kakovost privošči. Lasulje so
lahke  in mehkejše na otip. 

logo ellen willeKaj je monofilament lasulja?. Monofilament se nanaša na vrsto materiala na katerega so lasje prišiti, zato je za tiste, ki imajo zelo občutljivo lasišče. To je transparenten material, udoben na dotik, lasje so  ročno vezeni eden po eden zato je izraz – mono-filament, zaradi tega se lasje prosto oblikujejo in jih češete. Monofilament lasulja bo dihala, medtem ko jo nosite, ter preprečuje kopičenje toplote in vlage. Tkanina je naravne barve kot naravno lasišče.

 

Na voljo v povprečnem obsegu glave –  Cap (54cm – 57cm)

 

 

 

 

Dodatne informacije

Barva Hair Society

, , , , , , , , ,

Barvna karta Society

Barvna karta hair

Video

TOP