FORGOT YOUR DETAILS?

Kratka lasulja Beauty Ellen Wille Luxury class ******))

 410,50

Počisti

Opis

Kratka lasulja Beauty Ellen Wille je elegantna in mehkega slog. Ta brezčasna, kratka kroja je zasnovana tako, da nudi polnost na zgornjih in kronskih predelih, medtem ko ima popolnoma izrezani vratni izrez, ki se objame za varno prileganje. Obrobje pade tik nad kostjo obrvi. Resnično pripravljena nositi naravnost iz škatle, stresati in stati s prsti. Lepota ima brezhibno ušesno uho podaljšano čipko, ki ustvarja naravno in brezšivno lasišče. Celoten monofilamentni vrh ima umetnost ročno vezanega obrti, ki vam omogoča, da delite ta slog od koder koli! Premijska sintetična vlakna, ki se uporabljajo za ustvarjanje lepote, posnemajo videz, občutek in gibanje bioloških las. Ellen Wille je laserska zbirka za lasje, ki je 100% ročno vezana, monofilamentna, s čudovito čipko. Ellen Wille je oblikovala vrhunsko konstrukcijo za udobno in lahno obrabo, kar je idealna rešitev za ženske, ki imajo minimalno do popolne izgube las.

Prosimo da preverite za razpoložljivost dobavljive  barve, ali pa pokličete naše pisarne na + 386 31654958  in klepetajte z našo ljubko ekipo za stranke.

 

Fantastično ! Luxury modeli zelo kvalitetnih  lasulj.

Najvišja kakovost izdelave !!!
Barve :espresso mix, darkchocolate mix, chocolate mix, hotchocolate mix, mocca mix, lightbernstein rooted, darksand mix, caramel mix, sandyblonde rooted, champagne rooted, salt/pepper mix, snow mix

Konstrukcija izdelave kape :

Izdelava :Monofilament + 100%ROČNO DELO 

Material: sintetični lasulje z  Lacefront

 

Preberite članek :

izdelava_lasuljIzdelavi lasulj

ellen wille barvna karta ring  Barvne karte 


Monofilament lasulje so izdelane posebej za tiste z zmerno do hudo izgubo las.

– vendar jih lahko nositi vsak, ki želi in si lahko to kakovost privošči. Lasulje so
lahke  in mehkejše na otip. 

logo ellen willeKaj je monofilament lasulja?. Monofilament se nanaša na vrsto materiala na katerega so lasje prišiti, zato je za tiste, ki imajo zelo občutljivo lasišče. To je transparenten material, udoben na dotik, lasje so  ročno vezeni eden po eden zato je izraz – mono-filament, zaradi tega se lasje prosto oblikujejo in jih češete. Monofilament lasulja bo dihala, medtem ko jo nosite, ter preprečuje kopičenje toplote in vlage. Tkanina je naravne barve kot naravno lasišče.

 

Na voljo v povprečnem obsegu glave –  Cap (54cm – 57cm)

 

 

Barve :

 

Dodatne informacije

Barva Hair Society

, , , , , , , , , , ,

TOP