FORGOT YOUR DETAILS?

Dolga lasulja Fortune Ellen Wille Luxury class ******)) monofilament

 590,50

Počisti

Opis

 

Fortune, ki ga Ellen Wille je mehak, seksi stil z briljantno mešanimi dolgimi plastmi. Ta slog je idealen za žensko, ki želi ustvariti nepozaben vtis. Obrobje okrog obraza pade mimo brade in ga je mogoče enostavno povleči ob stylingu. Brezhibna ušesna ušesna podaljšana čipka nudi vsestranskost stila in brezhiben, naravni videz. Premium sintetična vlakna, ki se uporabljajo za ustvarjanje Fortune, posnemajo videz, občutek in gibanje bioloških las. Ellen Wille je laserska zbirka za lasje, ki je 100% ročno vezana, monofilamentna, s čudovito čipko.

Kaj se razlikuje glede las las? Ellen Wille je oblikovala vrhunsko konstrukcijo za udobno in lahno obrabo, kar je idealna rešitev za ženske, ki imajo minimalno do popolne izgube las. Ellen Wille

Prosimo da preverite za razpoložljivost dobavljive  barve, ali pa pokličete naše pisarne na + 386 31654958  in klepetajte z našo ljubko ekipo za stranke.

Fantastično ! Luxury modeli zelo kvalitetnih  lasulj.

Najvišja kakovost izdelave !!!
Barve :espresso mix, darkchocolate rooted, chocolate rooted, mocca mix, sand rooted, caramel rooted, sandyblonde rooted, champagne mix, auburn mix

Konstrukcija izdelave kape :

Izdelava :Monofilament + 100%ROČNO DELO 

Material: sintetični lasulje z  Lacefront

 

Preberite članek :

izdelava_lasuljIzdelavi lasulj

ellen wille barvna karta ring  Barvne karte 


Monofilament lasulje so izdelane posebej za tiste z zmerno do hudo izgubo las.

– vendar jih lahko nositi vsak, ki želi in si lahko to kakovost privošči. Lasulje so
lahke  in mehkejše na otip. 

logo ellen willeKaj je monofilament lasulja?. Monofilament se nanaša na vrsto materiala na katerega so lasje prišiti, zato je za tiste, ki imajo zelo občutljivo lasišče. To je transparenten material, udoben na dotik, lasje so  ročno vezeni eden po eden zato je izraz – mono-filament, zaradi tega se lasje prosto oblikujejo in jih češete. Monofilament lasulja bo dihala, medtem ko jo nosite, ter preprečuje kopičenje toplote in vlage. Tkanina je naravne barve kot naravno lasišče.

 

Na voljo v povprečnem obsegu glave –  Cap (54cm – 57cm)

 

 

Ostale lasulje Hair society 

 

Dodatne informacije

Barva Hair Society

, , , , , , , , , ,

Barvna karta Society

Barvna karta hair

TOP