STE POZABILI PODATKE?

Lasna kita Tricky lasni vložek | Power Pieces

48,56 

Počisti
Product Code: N/A EAN: Šifra: PPC-Tricky Kategorija: Oznaki: ,

Opis

Lasna power pieces kita Tricky lasni vložek iz serije Power Pieces je popolnoma ustvarjena pletenica. Pripravljen, da ga lahko v trenutku pritrdite. Za ustvarjanje pletenice vam ni treba porabiti več let, s Trickyjem imate popoln videz v nekaj sekundah.

 

Skupna dolžina je 48 cm. Faktor wow za ta kos je pritrditev” tlačna spona clip “. Če so sponke ali glavniki preveč obsežni, je ta vrsta pritrditve kot nalašč za vas. Preprost klik se položi ob glavo in vaš videz se bo počutil varnega ves dan, vsak dan.

Dodatne informacije

Izberi barvo PPC

, , , , , , , , , , ,

Kolekcija

Lasulje dolžina las

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

TOP