STE POZABILI PODATKE?

Lasni čop šinjon HF Synthetic Ponytail Power pieces Wine

51,00 

Počisti
Product Code: N/A EAN: Šifra: PPC-Wine Kategoriji: , Oznaki: ,

Opis

Wine by Ellen Wille je popoln lasni vstavek  za ustvarjanje debelega, naravnega čopa z majhnim kodrom!  Ta repni čop olajša prikrivanje vaših naravnih las, tako da ga je možno  pritrdi  z velkro, nato pa okoli njega ovijete dodatni pramen las. .

Wine lasni čop je izdelan iz vrhunske visoko toplotno odpornih sintetičnih vlaken Ellen Wille, ki omogoča enostavno in vzdrževanje vsestransko uporabno! Wine lasni vstavek lahko obdelujete z  vročim orodjem do 300 stopinj Fahrenheita. del kolekcije Ellen Wille Power Pieces !

 

NA SLIKI BARVA IZDELKA : WINE by ELLEN WILLE in LIGHT BLONDE

Dodatne informacije

Izberi barvo PPC

, , , , , , , , , , ,

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

TOP