STE POZABILI PODATKE?

Lasni čop šinjon HF Synthetic Ponytail power pieces Aqua

51,00 

Počisti
Product Code: N/A EAN: Šifra: PPC-Aqua Kategorija: Oznake: , ,

Opis

Aqua je popoln lasni podaljšek za rep čop za ustvarjanje debele naravne frizure v vsakem trenutku! Aqua je 35 cm dolg in ima tudi dodan ovitek za konjski rep. Zavijete ga na en pritisk, ki zagotavlja udobno in varno prileganje. Ta vstavek  olajša prikrivanje vaših naravnih las, tako da pritrdite velkro, nato pa okoli njega ovijete dodatni pramen las.

Aqua je narejen iz vrhunskega visoko vročinsko odpornega sintetičnega vlakna Ellen Wille, ki omogoča enostavno in vzdrževanje vsestransko uporabnost!   Aqua lasni rep lahko obdelujete z  vročim orodjem do 300 stopinj. Aquy je del kolekcije Ellen Wille Power Pieces !

 

Dolžina cca 35 cm

Izdelke na sliki je : AQUA by ELLEN WILLE v barvi NUT BROWN 8.12.27

 

Dodatne informacije

Izberi barvo PPC

, , , , , , , , , , ,

Lasulje dolžina las

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

TOP