STE POZABILI PODATKE?

Lasni čop za zavezat ravni z trakom 45 cm razne barve za pletenice Model: VK-YZF-TS18

59,00 

Počisti

Opis

Ravni podaljšek las lahko zavežete kot pletenico. Za pritrditev je všit glavnik, eleganten trak pa poskrbi za preostanek oprijema.

Barva: razne barve

Dolžina: 45cm / 18inch.

Ozka, zelo lahka pletenica ali čop iz visokokakovostnega sintetičnega vlakna, ki je pritrjeno s sponko in trakom, še posebej kot podaljšek pri stranskih pletenicah. Ta lasnica je narejena iz termo vlaken z rahlo spremembo barve v primerjavi s konvencionalnimi kakovostnimi sintetičnimi vlakni, kot sta Kanekalon in Toyokalon.

Uporaba: Lasje (hrbet ali stranice) zavežite v pletenico ali žemljico. Mali glavnik lasnice potisnite za lasten elastični trak in preprosto zavijte las okoli svoje pletenice – zavežite trakove in končali ste!

Dodatne informacije

Izberi barvo VK-PER

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kolekcija

Dolžina las

Stil las

Material las

,

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

TOP