STE POZABILI PODATKE?

Lasna podaljšek en clip on valovit Thermofibre 2 kom pak. Model : VK-YZF-P1C25

19,91 

Barvni valoviti lasni podaljški cli-on za poročne frizure. Pakiranje :  2 kom

Počisti

Opis

KOMADNI LASNI PODALJŠEK CLIP ON V RRAZNIH BARVAH. Pravi videz sintetičnih las z 1 CLIP on  (klik-glavniki) za pritrditev. Valovit  lasni podaljškek je dolga 63cm.
Enostavna spojnica iz visokokakovostnih sintetičnih vlaken – ta ozka varianta s širino le 4 cm in majhno sponko je idealna za dodajanje privlačnih poudarkov vašim naravnim lasem za poročne frizure, maturantske frizure.

Clip-in so najhitrejši in najpreprostejši način podaljšanja las – lahko si postavite pramene v nekaj trenutkih doma, tudi brez frizerja, varno v laseh (in znova odstranite). Ti  prameni  so Thermofiber

Pravi videz iz sintetičnih las z 1 sponko (klik na glavnik) za pritrditev. Valovit lasni podaljšek je dolg 63 cm.

Enostavna podaljška, narejena iz visokokakovostnih sintetičnih vlaken-ta ozka različica s širino le 4 cm in majhno sponko je idealna za dodajanje privlačnih poudarkov vašim naravnim lasem. Zaponke so najhitrejši in najlažji način za podaljšanje las – pramene lahko varno vstavite v lase (in jih znova odstranite) v samo nekaj trenutkih doma, brez potrebe po frizerju. Ti prameni so narejeni iz termo vlaken z rahlo variacijo barve v primerjavi s sintetičnimi vlakni običajne kakovosti, kot sta Kanekalon in Toyokalon.

 

Pakiranje :   2 kom po  1 kom clipa.

Dodatne informacije

Izberi barvo VK-PER

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kolekcija

TIP

Material las

Dolžina las

,

Model

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

TOP