STE POZABILI PODATKE?

Naravni keratinski podaljški 100g 100% naravni las set 49cm I-TIP Model : VK-18HH

183,00 

Naravni človeški KREATINSKI podaljški las – Extensions 100% človeških las

Opis

Naravni podaljški iz 100% človeških las (100% človeški lasje) Micro Keratin I Tip

Naravni podaljški iz 100% človeških las (100% človeških las) v kompletu s 100 prameni. Celoten 1 gram na podaljšek pri dolžini 49 cm (18″). Nasvetujem keratinsko lepljenje.

Naravni podaljški iz 100 % človeških las (100 % človeških las) v kompletu s 100 prameni, ki se svilnato mehko prilegajo vašim lasem. Z 1 gramom na podaljšek v dolžini 49 cm je ta komplet izjemno poln in dragocen ter neprimerljivo bolj praktičen od domnevno poceni kompletov, katerih prameni imajo le 0,5 grama gramature. Ti podaljški so opremljeni z I-Tip keratinbondingi in so še posebej primerni za uporabo z mikro obroči in Schrinkies.

Material: 100% človeški lasje
Model: 18HH-1G
Novo z oznakami
Razpoložljive barve: 10 – srednje zlato rjava, 16 – svetlo medeno blond, 1B – žametno črna, 22 – svetlo pepelna blond, 24 – pepelna blond, 3 – temno rjava, 33 – mahagoni rjava, 350 – bakreno rdeča, 6 – srednje rjava , 613 – platinasto blond, 8 – srednje pepelasto rjava, 88 – svetlo blond

Poln 1 gram na podaljšek na dolžini 49 cm (18 “).

keratinski podaljski i tip1 300x198 - Naravni keratinski podaljški 100g 100% naravni las set 49cm I-TIP Model : VK-18HH

Poleg predhodno razširjenih konic I-tip boste potrebovali tudi vlečno iglo in mikro povezave.

1. korak: Na kavelj privijte mikro povezave (3 mm širine) in odprite oko.

2. korak: Delite lase in s kavljem zgrabite majhen odsek.

3. korak: Potegnite lase skozi mikro povezave. Mikro vez močno stisnite s kleščami.

4. korak: Ponavljajte, dokler ne dosežete želenega rezultata.

Če niste prepričani, da bi ta postopek izvajali doma, vam toplo priporočamo, da se obrnete na profesionalnega stilista, ki je usposobljen za lase.

1. Lasnih las ne čistite in ne krtačite, ko so lasje mokri. Nikoli ne spijte z mokrimi lasnimi podaljški.

2. Podaljški las s konicami se bodo z odraščenimi lasmi oddaljili naprej in naprej od lasišča, zato morate pramene prilagoditi tako, da jih pomaknete bližje lasišču.

3. Ko je čas, da vzamete vse podaljške, uporabite orodje za podaljševanje las, da obrišete pramene in izvlečete pramene iz pramenov.

4. Upoštevajte, da se lahko barve las nekoliko razlikujejo tudi zaradi bliskavice fotoaparata in / ali barvne ločljivosti vašega monitorja.

 

Razpoložljive barve: 10 – srednje zlato rjava, 16 – svetlo medeno blond, 1B – žametno črna, 22 – svetlo pepelna blond, 24 – pepelna blond, 3 – temno rjava, 33 – mahagoni rjava, 350 – bakreno rdeča, 6 – srednje rjava , 613 – platinasto blond, 8 – srednje pepelasto rjava, 88 – svetlo blond

Brand

vk

Dodatne informacije

Izberi barvo VK-PER

, , , , , , , , , , ,

Lasulje dolžina las

Lasulje material las

Lasulje stil las

Lasulja tip

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

Morda vam bo prav tako všeč…

TOP