STE POZABILI PODATKE?

Lasni podaljški sintetični clip on Extensions 8 del. set Model : VK-EX03

59,90 

Počisti

Opis

Osem-delni SET lasnih podaljški clip on:  s polnimi glavami (sponke) za pritrditev. Celoten komplet je sestavljen iz: 4 pletenice, vsaka s sponko in širino 3,5 cm, 2 pletenice, vsaka s tremi sponkami in širino 15 cm, 1 pletenica s 3 sponkami in širino 18 cm, 1 pletenica s 3 sponkami in širina 23 cm Prameni imajo dolžino 40 cm, tehtajo približno 130 gramov v kompletu. Barvna koda: 4. Dolžina: približno 40 cm.
S tem osem delnim setom za vpenjanje iz sintetičnih lasnih vlaken lahko dramatično razširite svoje lase po celotnem obodu glave – sploh v nobenem trenutku in brez obiska frizerja.

– 4 votki, vsak s sponko in širino 3,5 cm
– 2 votka s po tremi sponkami in širino 15 cm
– 1 votek s 3 sponkami in širino 18 cm
– 1 votek s 3 sponkami in širino 23 cm

Prameni so dolgi 40 cm in v kompletu tehtajo skupaj 130 gramov.

.

Dodatne informacije

Izberi barvo VK-PER

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kolekcija

Dolžina las

Material las:

Style las

TIP

Video - clip on podaljški

https://www.youtube.com/watch?v=-UqQ9PuVIgM

Barve vk

VK 573149379131 BARVE LASNI PODALJSKI CLI ON 300x200 - Lasni podaljški sintetični clip on Extensions 8 del. set Model : VK-EX03

Navodila clip on

Navodila za pritrditev lasnega podaljška clip on:

1. Na zadnji strani glave, približno 5 cm nad vratom, položite vodoravni del in zgornji del las pritrdite s sponko. Spodnji del lahko navijete vzdolž krošnje in ga poškropite z lakom za lase.

2. Vzemite eno od dveh 15 cm širokih pletenic in pripravite sponke za pritrditev tako, da jih upognete, tako da “štrlijo” iz traku.

3. Pletenico položite na lastne lase neposredno pod ločitev. Srednji posnetek zavijte v lastne lase in zaprite sponko, tako da ga potisnete nazaj v pas. Enako storite z zunanjimi sponkami. Če vam je to tako lažje, lahko seveda začnete tudi z ene od strani.

4. Priloženo pletenico prekrijte z lasmi od zgoraj; odstranite zaponko, s katero so se držali.

5. Zdaj namestite še en prerez približno 3 cm nad že pritrjeno pletenico in tukaj naredite enako z drugo 15 cm široko pletenico.

6. Ponovite te korake približno 2 cm do 3 cm nad zadnjo pritrjeno pletenico, najprej 18 cm široko in nazadnje z najširšo pletenico (23 cm, 4 sponke).

7. Podobno pritrdite ozke pletenice na levi in ​​desni strani ter na predel templja, da uokvirite obraz.

8. Lase previdno počešite po celotni površini, tako da pričesko oblikujete

Morda vam bo prav tako všeč…

TOP