FORGOT YOUR DETAILS?

Lasulj kratka Glamour River Mono ***

 175,50

Šifra: EWG-River_mono Kategorija:

Opis

Iz zbirke Raquel Welch. Mono toplotno odporna lasulja, kateri se lasje povrnejo v prvotno stanje po pranju ali časanju , tako kot človeški lasje.

Najbolje prodajna lasulja iz zbirke Raquel Welche Glamur. ;Osnovna ;vključuje večplastni stil, ;monofilament ;ločevanje,nevidna čipka za čelo, toplotna oblikovanje, iz sintetičnih vlaken.

Izdelava :Teil-Monofilament -kapa – ;monoparting – crest

monoparting – crest ; ;Teil-Monofilament

; ;Monofilament lasulje so izdelane posebej za tiste z zmerno do hudo izgubo las ;– vendar jih lahko nositi vsak, ki želi in si lahko to kakovost privošči. Lasulje so ;lahke ;in ;mehkejše na otip. ;Kaj je monofilament lasulja?. Monofilament se nanaša na vrsto materiala na katerega so lasje prišti, zato je za tiste, ki imajo zelo občutiljov lasišče. To je ;transparenten material, ;udoben na dotik, lasje so ;ročno vezeni eden po eden zato je izraz- ;mono-filament, zaradi tega ; ;lase lahko ;prosto oblikujete in češete.Monofilament lasulja bo ;dihala, medtem ko jo nostie, ter preprečuje kopičenje toplote in vlage. ;Tkanina je naravne barve kot naravno lasišče.

; ; ;

;

;


Barve :
darkespresso mix, hotchocolate mix, chocolate mix, nougat rooted, mocca rooted, lightbernstein rooted, sandmulti rooted, caramel rooted, champagne rooted, platinblonde mix, blackcherry mix, auburn mix, safranred rooted, salt/pepper mix, snow mix

;

;

TOP