STE POZABILI PODATKE?

Matrix | Top Power | Remy Human Hair Topper

1.274,90 

Počisti
Product Code: N/A EAN: Šifra: EWT-Matrix Kategorije: , , Oznake: , , , , , , , ,
ellen wille 50th 66x60 - Matrix | Top Power | Remy Human Hair Topper

Opis

Matrix by Ellen Wille je dolg, razkošen preliv za lase, ki se brezhibno poveže z vašimi naravnimi lasmi. Matrix je sestavljen iz 11,5 “- 12,6” dolgih las. Dlakana monofilamentna podlaga meri 6,7 x 6,3 “z” mehko čipkasto “čipkasto sprednjo stranjo za največ udobja. Za varno in udobno prileganje so na voljo štirji sponke, občutljivi na pritisk. Matrix je sestavljen iz najboljše kakovosti 100 % Remy človeških las, zaradi česar je ta kos videti in se počuti, kot da je vaš. S tem zgornjim kosom lahko ustvarite številne vsestranske sloge, saj ga lahko zvijete ali poravnate kot lastne lase!

Matrix je del Ellen Wille Top Power Collection

Material: Human Hair

Velikost: 16 x 17 cm
Dolžina: 32 – 40 cm

Brand

ELLEN WILLE

Ellen wille THE HAIR-COMPANY GmbH se že več kot 50 let zavzema za visoko kakovost; Nudi prefinjene lasulje, lasnice, pokrivala in dodatke za specializirane prodajalce. Z uporabo sodobnih tehnik in zasnovanih z najnovejšimi modnimi trendi v mislih je vsak model prilagojen zahtevam naših cenjenih strank. Ne glede na to, ali se lasulja uporablja iz zdravstvenih razlogov ali kot modni dodatek, vse izdelke znamke Ellen wille odlikujeta najvišja raven kakovosti in udobja. Do danes naša ustanoviteljica in oblikovalka las Ellen Wille aktivno in pomembno prispeva k ustvarjanju vsakega posameznega modela lasulj. V vodenju perfekcionizma, vse do najmanjših podrobnosti, ima Ellen Wille globoko strast do tega poklica in vešč oko do najnovejših trendov. Njeno globoko znanje in izkušnje so vedno prisotna moč v vseh izdelkih ellen wille. Vse lasulje iz ellen wille so pripravljene za nošenje in pripravljene na stil. Oblikovalski postopek poleg spretno ustvarjenih, modnih stilov in standardov, ki jih pripisuje ellen wille, vključuje nove novosti, ki nato oblikujejo in odlikujejo vsako od naših zbirk. Če potrebujete ukoreninjene barve, čipkaste fronte, predvsem mehke materiale ali izpopolnjeno kapico, je ellen wille doslej v ospredju oblikovanja z idejami, ki njene modele vse bolj naravne, lepe in udobne. Zato je Ellen wille THE HAIR COMPANY GmbH vedno znova vodilna na evropskem trgu, ki postavlja kakovost in udobje. Podjetje s sedežem v Frankfurtu trenutno samo v Nemčiji zaposluje več kot 90 ljudi. S svojimi 2.500 kvadratnimi metri pisarniških in skladiščnih prostorov v Schwalbachu ekipa ellen wille nenehno deluje v smeri nenehnega uspeha podjetja ellen wille THE HAIR COMPANY GmbH.
ellen wille 50th 66x60 - Matrix | Top Power | Remy Human Hair Topper

Dodatne informacije

Izberi barva Top Power

, , , , , ,

Kolekcija

Lasulje izdelava kapice

, ,

Lasulje dolžina las

,

Lasulje material las

Lasulja tip

Lasulje stil las

,

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

Morda vam bo prav tako všeč…

TOP