STE POZABILI PODATKE?

Just Nature | Remy Human Hair Topper Lace Front (Hand-Tied)

797,88 

Top Piece/ Hair Topper

Počisti
EAN: N/A Šifra: EW-HS-JUSTHUMANE Kategoriji: , Oznake: , , ,
ellen wille 50th 150x146 - Just Nature | Remy Human Hair Topper Lace Front  (Hand-Tied)

Opis

Lasni topper  Just  hair topper Ellen Wille  je zasnovana tako, da zagotavlja “samo” popolno količino pokritosti za vsakogar, ki doživlja minimalno do srednjo količino izpadanja las na sprednjem, zgornjem ali kronskem področju. Manjša osnovna zasnova vsebuje ročno izdelan monofilament, ki vam omogoča, da ta del, ki si ga izberete, postane svoboden. Štiri sponke, ki se uporabljajo za nanašanje, so lahke in udobne za zagotavljanje varnosti med nošenjem.  Narejena je iz vrhunske   vlaken Ellen Wille, Just je toplotno odporna do 300 stopinj F. Popolna kontura čipke zagotavlja brezhibno in naravno lasišče. Lasna kolekcija Ellen Wille je 100% ročno vezana, monofilament s čudovito sprednjo čipko.

Ellen Wille je zasnovala vrhunsko osnovno konstrukcijo za udobno in lahko obrabo, kar je idealna rešitev za ženske, ki imajo minimalno do srednjo stopnjo izpadanja las.

Velikost: 13 x 8 cm
Dolžina: 26 – 28 cm

 

Material : Naravni las

Lace Front : Ja

Brand

ELLEN WILLE

Ellen wille THE HAIR-COMPANY GmbH se že več kot 50 let zavzema za visoko kakovost; Nudi prefinjene lasulje, lasnice, pokrivala in dodatke za specializirane prodajalce. Z uporabo sodobnih tehnik in zasnovanih z najnovejšimi modnimi trendi v mislih je vsak model prilagojen zahtevam naših cenjenih strank. Ne glede na to, ali se lasulja uporablja iz zdravstvenih razlogov ali kot modni dodatek, vse izdelke znamke Ellen wille odlikujeta najvišja raven kakovosti in udobja. Do danes naša ustanoviteljica in oblikovalka las Ellen Wille aktivno in pomembno prispeva k ustvarjanju vsakega posameznega modela lasulj. V vodenju perfekcionizma, vse do najmanjših podrobnosti, ima Ellen Wille globoko strast do tega poklica in vešč oko do najnovejših trendov. Njeno globoko znanje in izkušnje so vedno prisotna moč v vseh izdelkih ellen wille. Vse lasulje iz ellen wille so pripravljene za nošenje in pripravljene na stil. Oblikovalski postopek poleg spretno ustvarjenih, modnih stilov in standardov, ki jih pripisuje ellen wille, vključuje nove novosti, ki nato oblikujejo in odlikujejo vsako od naših zbirk. Če potrebujete ukoreninjene barve, čipkaste fronte, predvsem mehke materiale ali izpopolnjeno kapico, je ellen wille doslej v ospredju oblikovanja z idejami, ki njene modele vse bolj naravne, lepe in udobne. Zato je Ellen wille THE HAIR COMPANY GmbH vedno znova vodilna na evropskem trgu, ki postavlja kakovost in udobje. Podjetje s sedežem v Frankfurtu trenutno samo v Nemčiji zaposluje več kot 90 ljudi. S svojimi 2.500 kvadratnimi metri pisarniških in skladiščnih prostorov v Schwalbachu ekipa ellen wille nenehno deluje v smeri nenehnega uspeha podjetja ellen wille THE HAIR COMPANY GmbH.
ellen wille 50th 150x146 - Just Nature | Remy Human Hair Topper Lace Front  (Hand-Tied)

Dodatne informacije

Barva HS

, , , , , , ,

Kolekcija

Dolžina las

Izdelave kapice

, ,

Material :

TIP

TOP