STE POZABILI PODATKE?

Emotion | Pure Collections | Naravni lasje Remy Human

2.216,13 

Počisti

Opis

Čudovita je lasulja Emotion iz serije Ellen Wille “Pure!Power“. Zaščita pokrovčka, čudovite lase Remy v kombinaciji s čudovitim slogom bo zagotovila, da je ta lasulja klasificirana kot čista popolnost!

Emotion je narejen iz Remy Hair. Remy Hair je najvišja kakovost človeških las, ki se uporablja pri izdelavi lasulje človeških las. Je mehak, ima naravno gibanje in popolno gostoto, ki zagotavlja povsem naravni videz.

Emotion je dolga lasulja Remy iz človeških las z natančno odrezanimi plastmi, ki padajo na ramo in pod njo. 100% ročno vezana kapica pomaga, da se plasti lepo mešajo in zagotavljajo izjemno naravno gibanje. Monofilamentni vrh in gostota las prav tako prispevata k splošnemu naravnemu videzu te lasulje. Idealen je za majhne do povprečne velikosti glave. 100% Remy človeški lasje so najbolj kakovostni človeški lasje – izjemno močni, vendar mehki, sijoči in manj verjetno, da se bodo zapletli, saj je kožica še vedno nedotaknjena in poravnana. Čustva so del kolekcije Ellen Wille Pure.

Emotion je čudovito izdelana lasulja, ki so jo oblikovali in izdelali strokovnjaki z uporabo najboljše kakovosti las. Osupljivo!

Izdelava : Lace Front, 100% Hand-Tied, Monofilament Top

Material : Naravni lasje

Lace front :Ja


Več o izdelavi lasulj si preberite :

[ultimate-faqs include_category=’faq-izdelava-lasulj’ exclude_category=’faq’]

Dodatne informacije

PURE!Power

, , , , , , , ,

Material :

,

Kolekcija

Dolžina las

TIP

Video

TOP