STE POZABILI PODATKE?

Emotion | Pure Collections | Remy naravni lasje

2.216,13 

Počisti

Opis

Čudovita je lasulja Emotion iz serije Ellen Wille “Pure!Power“. Zaščita pokrovčka, čudovite lase Remy v kombinaciji s čudovitim slogom bo zagotovila, da je ta lasulja klasificirana kot čista popolnost!

Emotion je narejen iz Remy Hair. Remy Hair je najvišja kakovost človeških las, ki se uporablja pri izdelavi lasulje človeških las. Je mehak, ima naravno gibanje in popolno gostoto, ki zagotavlja povsem naravni videz.

Emotion je dolga lasulja Remy iz človeških las z natančno odrezanimi plastmi, ki padajo na ramo in pod njo. 100% ročno vezana kapica pomaga, da se plasti lepo mešajo in zagotavljajo izjemno naravno gibanje. Monofilamentni vrh in gostota las prav tako prispevata k splošnemu naravnemu videzu te lasulje. Idealen je za majhne do povprečne velikosti glave. 100% Remy človeški lasje so najbolj kakovostni človeški lasje – izjemno močni, vendar mehki, sijoči in manj verjetno, da se bodo zapletli, saj je kožica še vedno nedotaknjena in poravnana. Čustva so del kolekcije Ellen Wille Pure.

Emotion je čudovito izdelana lasulja, ki so jo oblikovali in izdelali strokovnjaki z uporabo najboljše kakovosti las. Osupljivo!

Izdelava : Lace Front, 100% Hand-Tied, Monofilament Top

Material : Naravni lasje

Lace front :Ja


Več o izdelavi lasulj si preberite :

c Razširi vse C Strni vse

Oba imata prednosti. Zaradi različnih situacij je vsaka idealna izbira. Lasulje iz človeških las ponujajo najbolj naraven videz in občutek. Omogočajo največ vsestranskosti pri oblikovanju in ob ustrezni negi lahko trajajo več kot eno leto. Sintetične lasulje za lase so kot nalašč za trajni slog. Večina možnosti sintetičnih las je zasnovanih tako, da jih je mogoče takoj nositi. Zaradi inovacij na področju sintetičnih vlaken jih skoraj ni mogoče zaznati pri človeških laseh.

Lizdelava tresse 500x500 - Emotion | Pure Collections | Remy naravni lasjeACE FRONT – ČIPKA PREDNJA / VLOGA FILMA

Pri filmskem pristopu, znanem tudi kot čipka, so lasje na čelu in v predelu templjev fino ročno izdelani v prozorno tkanino. Tako je sprednja linija las videti naravno, lahko je oblikovana na več načinov in omogoča videz brez čela.

Human/Synthetic Hair Blend –  To so  lasulja z mešanico  človeških in sintetičnih las. … Ker so naravni lasje, jih je mogoče oprati, barvati in oblikovati s toploto. Samo po sebi je super.  Ne postane zlahka zapletena ali trda in traja dlje kot čista sintetična lasulja.

izdelava delni MONOFILAMENT  MONOWIRBEL 500x500 - Emotion | Pure Collections | Remy naravni lasjeKaj pomeni pri izdelavi lasulje DELNI MONOFILAMENT – MONOWIRBEL ?

Ta vrsta lasulje ima monofilament na območju vretenca. Lasje se na roko fino zapletejo v to koži podobno tkivo. Zaradi tega lasulja izgleda popolnoma naravno na območju vretenc. Preostala obleka je tress. Lasje so prišite na fine bombažne trakove. Votek se dobro prilagodi obliki glave in ima zelo dobro kroženje zraka.

Lasulja z monofilamentom ali (mono top lasulja) je kot nalašč za ženske z občutljivim lasiščem in tiste, ki so na kemoterapiji.

Izdelava lasulje delni MONOFILAMENT Monturen 500x500 - Emotion | Pure Collections | Remy naravni lasjeDELNI MONOFILAMENT   
Ta vrsta lasulje ima na področju vretenca monofilament. Lasje se na roko fino zapletejo v to koži podobno tkivo. Zaradi tega lasulja izgleda popolnoma naravno na območju vretenc. Preostala obleka je tress. Lasje so prišite na fine bombažne trakove. Votek se dobro prilagodi obliki glave in ima zelo dobro kroženje zraka.

Razkošje z najboljšimi ročnimi deli. 100% ročno zavozlana lasulja ponuja največjo možno naravnost.

100% ROČNO PLETENA LASULJA najboljša za občutljivo lasišče. Lasje so ročno vezani v fin, elastičen til. Nosilec lasišču udobno prilega in je lahek kot pero.

IZDELAVA rocno pletena lasulja handgeknuepft 500x500 - Emotion | Pure Collections | Remy naravni lasjeČIPKA PREDNJA / VLOGA FILMA
Pri filmskem pristopu, znanem tudi kot čipka, so lasje na čelu in v predelu templjev fino ročno izdelani v prozorno tkanino. Tako je sprednja linija las videti naravno, lahko je oblikovana na več načinov in omogoča videz brez čela.

Izdelava lasulje z MONOFILAMENT in TRESSE

Izdelava lasulje MONOFILAMENT in TRESSE
Na območju celotnega vrha glave je monofilament – tkivo, ki je na koži nevidno – v katerega se lasje v fino ročno delo zapletejo. Zadnji del te lasulje je sestavljen iz napete kapice, v kateri so lasje umetelno prišiti na fine bombažne trakove. Votek se zelo dobro prilagodi obliki glave in ima zelo dobro kroženje zraka. Ročno zavozlan monofilament na zlahka vidnem območju vrha glave zagotavlja še posebej naraven videz.

RAZŠIRJENA UPORABA FILMAIZDELAVA monotop resse 500x500 - Emotion | Pure Collections | Remy naravni lasje
S podaljšanim filmskim pristopom so podaljšani čipkasti sprednji del, dlake na čelu in v predelu templjev fino ročno izdelani v prozorno tkanino, ki sprednji liniji las daje naravni videz na velikodušnem predelu. Lase lahko oblikujete na različne načine in zagotavljajo naraven videz tudi z videzom brez čela.

IZDELAVA monotop rocno 500x500 - Emotion | Pure Collections | Remy naravni lasjeMONOFILAMENT + 100% ROČNO PLETENA LASULJA

Razkošje z najboljšimi ročnimi deli. 100% ročno zavozlana lasulja ponuja največjo možno naravnost. Na območju celotnega vrha glave so dlake posamično obdelane v monofilament – tkanino, ki se na koži zdi nevidna. Drugi del las je zavozlan na finem tilu. Lasulje je težko ločiti od naravne rasti las, je pernato lahka in nudi popolno udobje nošenja.

RAZŠIRJENA UPORABA FILMA
S podaljšanim filmskim pristopom so podaljšani čipkasti sprednji del, dlake na čelu in v predelu templjev fino ročno izdelani v prozorno tkanino, ki sprednji liniji las daje naravni videz na velikodušnem predelu. Lase lahko oblikujete na različne načine in zagotavljajo naraven videz tudi z videzom brez čela.

Lasulje iz monofilamentov vam dajo naravni videz in videz lasišča tako za lasulje iz naravnih las kot za sintetične lasulje. Lasulja z monofilamentom ali (mono top lasulja) je kot nalašč za ženske z občutljivim lasiščem in tiste, ki so na kemoterapiji. Pokrovček je šivan strojno, razen za lase, ki so monofilamentni.

Monofilament pomeni, da so bili lasje ročno prišiti na tanko čipko za bolj naraven videz.

Seveda ponujamo v naši ponudbi tudi naravne podaljške na clip on. Prosim poglejte TUKAJ.

Dodatne informacije

Izberi bavo PURE!Power

, , , , , , , ,

Material las:

,

Kolekcija

Dolžina las

TIP

Video

TOP