STE POZABILI PODATKE?

Lasulja Pure!Power Cascade naravni las

2.292,99 

Počisti

Opis

Cascade lasulja remy lasje  iz serije Ellen Wille “Pure Power” je izjemna. Zaščita pokrovčka, čudovite lase Remy v kombinaciji s čudovitim slogom bo zagotovila, da je ta lasulja klasificirana kot čista popolnost!

Kaskada je narejena iz Remy Hair. Remy Hair je najvišja kakovost človeških las, ki se uporablja pri izdelavi lasulje človeških las. Je mehak, ima naravno gibanje in popolno gostoto, ki zagotavlja povsem naravni videz.

Dolga roba za Cascade je 27 cm (10,5 “), ki jo lahko nosite na stran, ali če imate možnost, da se vam zdi krajši videz. Če si želite ogledati pogled, si oglejte, kako čudovit videz .

Celotna dolžina od kronskih plasti do zadnjih nasvetov je 52 cm (20 “). Ta čudovita lasulja ima mehke krožnike, ki se kaskadejo pod ramensko raven. Laskana oblika in dolžina, ki bo dopolnila vse oblike obraza.

Cascade lasulja je čudovito izdelana lasulja, ki so jo oblikovali in izdelali strokovnjaki z uporabo najboljših razpoložljivih las. Popolnoma lepa.

Izdelava: Cap construction: Monofilament 100% Handmade

Izdelava : Mono Hand

Material :Naravni lasje

Lace front :Ja

Dodatne informacije

Izberi barvo PURE!Power

, , , , , , ,

Kolekcija

Material las

Video

VIDEO 2

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

TOP