STE POZABILI PODATKE?

Award | Pure Power | Remy naravni las lasulja

1.012,00 

Počisti
ellen wille 50th 66x60 - Award | Pure Power | Remy naravni las lasulja

Opis

Človeka lasulja iz naravnih las  serije Ellen Wille “Pure Power” je luksuzna lasulja. Zgradba na zgornji strani, lepi Remy las v kombinaciji s lepim, kratkim slogom je vrhunec elegance.

Narejena iz Remy Haira. Remy Hair je najvišja kakovost človeških las, ki se uporablja pri izdelavi lasulje človeških las. Je mehak, ima naravno gibanje in popolno gostoto, ki zagotavlja povsem naravni videz.

Ker je to lasulja človeške las, se lahko poravnate ali nežno zavihate po vaših željah. Obstaja veliko vsestranskosti s človeškimi lasnimi lasuljami, saj boste imeli toliko možnosti stylinga.

Izdelava : Mono Hand

Material :Naravni lasje

Lace front :Ja

 

Glavana slika barva : AWARD by ELLEN WILLE in CHOCOLATE MIX | Medium to Dark Brown base w/ Light Reddish Brown highlights

Brand

ELLEN WILLE

Ellen wille THE HAIR-COMPANY GmbH se že več kot 50 let zavzema za visoko kakovost; Nudi prefinjene lasulje, lasnice, pokrivala in dodatke za specializirane prodajalce. Z uporabo sodobnih tehnik in zasnovanih z najnovejšimi modnimi trendi v mislih je vsak model prilagojen zahtevam naših cenjenih strank. Ne glede na to, ali se lasulja uporablja iz zdravstvenih razlogov ali kot modni dodatek, vse izdelke znamke Ellen wille odlikujeta najvišja raven kakovosti in udobja. Do danes naša ustanoviteljica in oblikovalka las Ellen Wille aktivno in pomembno prispeva k ustvarjanju vsakega posameznega modela lasulj. V vodenju perfekcionizma, vse do najmanjših podrobnosti, ima Ellen Wille globoko strast do tega poklica in vešč oko do najnovejših trendov. Njeno globoko znanje in izkušnje so vedno prisotna moč v vseh izdelkih ellen wille. Vse lasulje iz ellen wille so pripravljene za nošenje in pripravljene na stil. Oblikovalski postopek poleg spretno ustvarjenih, modnih stilov in standardov, ki jih pripisuje ellen wille, vključuje nove novosti, ki nato oblikujejo in odlikujejo vsako od naših zbirk. Če potrebujete ukoreninjene barve, čipkaste fronte, predvsem mehke materiale ali izpopolnjeno kapico, je ellen wille doslej v ospredju oblikovanja z idejami, ki njene modele vse bolj naravne, lepe in udobne. Zato je Ellen wille THE HAIR COMPANY GmbH vedno znova vodilna na evropskem trgu, ki postavlja kakovost in udobje. Podjetje s sedežem v Frankfurtu trenutno samo v Nemčiji zaposluje več kot 90 ljudi. S svojimi 2.500 kvadratnimi metri pisarniških in skladiščnih prostorov v Schwalbachu ekipa ellen wille nenehno deluje v smeri nenehnega uspeha podjetja ellen wille THE HAIR COMPANY GmbH.
ellen wille 50th 66x60 - Award | Pure Power | Remy naravni las lasulja

Dodatne informacije

Izberi bavo PURE!Power

, , , , , , ,

Izdelave kapice

, ,

Kolekcija

TIP

Material :

Nega lasulj

Kako pravilno skrbim za novo lasuljo?
Sintetične lasulje ali sintetičnih lasulje zahtevajo posebno skrb, da ne izgubijo lesk in njihovo obliko. vsaj vsake 2-3 tedne naj bi sintetične lasulje čistili za  pogostejše nošenje. Seveda, skrb ni tako zapletena, kot človeških las lasulje, vendar pa je treba upoštevati nekaj osnovnih navodil za nego:

Navodila za nego 1 – Kaj potrebujem za nego las:
Kaj potrebujete: Skleda z mlačno vodo in malo lasuljo šampon (ali PH nevtralni šampon ali otroka šampon). Običajni šamponi so običajno ujema z las in lasišča in pomoč vlažilni sestavine, da se ohrani sijaj las. Še posebej pogosto nosi lasuljo bi morali zateči k specialnih izdelkov lasulja nego. Ti so z nami, da bi ji lasuljo potrebne materiale za nego nazaj, ki niso prejeli od lasišča. To pomaga, da lasulja ne postane dolgočasna ali krhka. Če daš posebne kupljene šampone, poskusite uporabiti šamponi, ki so bili proizvedeni posebej za zelo občutljiv las / lasišča in so brez ravni parfumov.

Navodila za nego 2 –  pranje  lasulj:
lasulja mora biti obrnjen navzven, ter dodamo šampon v malo mlačne vode in pustite, da lasuljo približno 10 minutah v vodi (ne drgnite lasuljo). Nato pa lasuljo  obrnite in previdno odstranite ostanke sprejev. Nato nežno sperite lasuljo v skledi čiste vode.

Navodila za nego 3 – mokre lasulje:
Mokre lasulje nikoli ne smete brisati ali pihati! Če je lasulja mokra jo postavite na posebno lasulja glavo / lasuljo pustite stati, da se posuši (ne drgnite!). Lasulja se ne bi smela sušiti tudi na grelniku. Ko je lasulja suha, lahko napravite  slog lase z glavnikom , ali z rokami, da naredite želeno  pričesko, da bi dobite to kar želite.

Navodila za nego 4  – Pričeska lasulje
Dodatna sredstva za nego, kot so sprej, laki in ali posebnih lasni utrjevalci za lase lahko uporabimo .

Video

PRAVI NARAVNI LASJE

Kratke prednosti:
Zelo kvaliteten, naraven videz.
Lasje lahko poravnate ali zavijete.
Lasje so lahko obarvani.
Pravo lasuljo vam lahko postriže in prilagodi vaš frizer.
Plemeniti, ekskluzivni, pravi lasje. Pravi model las je primeren za vse ženske, ki cenijo absolutno naravnost. Pravi lasje ponujajo naravni padec, zdrav sijaj in vsestranski popoln občutek.

Za posebno nego lasulje las Ellen wille priporočamo izdelke za nego človeških las, ki so prilagojeni posebnim zahtevam lasulj in kosov las. Tako vaša lasulja dolgo časa ohranja čudovit sijaj in posebno udobje.

Kaj je “Kakovost las Remy”?

icona remy hair - Award | Pure Power | Remy naravni las lasulja“Remy Hair Quality” pomeni, da so bili lasje naših očarljivih lasulj iz človeških las vedno vezani na obleko na koncu, kjer je bila lasna korenina. Zahvaljujoč temu dosledno visokokakovostnemu tkanju struktura lestvice uporabljenih las vedno teče v isti smeri. To preprečuje matiranje IN jamči še posebej naraven učinek padca in sijaja za lase vaše lasulje iz pravih las.

TOP