STE POZABILI PODATKE?

Appeal | Pure!Power | Naravni lasje

1.585,88 

Počisti
ellen wille 50th 66x60 - Appeal | Pure!Power  |  Naravni lasje

Opis

Appeal by Ellen Wille je večplastni bob do ramen z obrobjem obraza, ki ponuja klasično eleganco skupaj z vsestranskostjo oblikovanja. Lasulja je narejena iz najkakovostnejših človeških las Remy.

Lasulje Ellen Wille Appeal imajo sprednji del iz monofilamentov s čipko s 100% ročno vezano kapo. Monofilamentni vrh ustvarja iluzijo naravne rasti las, kjer se ločijo, medtem ko 100% ročno vezana zaprta volana kapica z lasmi, ki so individualno ročno zavezane, privlači naravno privlačnost.
Čipkasta sprednja stran se razteza od templja do templja za naravno videz las. Nastavljivi trakovi z velco zapirali omogočajo hitro prilagajanje velikosti do 1/2 “. Žametni ušesni zavihki so upogljivi za bolj varno prileganje in celodnevno udobje nošenja. Na liniji vratu kape Appeal je nedrseč oprijem, ki pomaga lasuljo dodatno pritrdite na mestu.

Lasulja Appeal tehta 136,1 grama.

Prikazane barva na sliki : mešanica temne čokolade -Dark Chocolate Mix

Izdelava : Mono Hand

Material : Naravni lasje

Lace front :Ja

Brand

ELLEN WILLE

Ellen wille THE HAIR-COMPANY GmbH se že več kot 50 let zavzema za visoko kakovost; Nudi prefinjene lasulje, lasnice, pokrivala in dodatke za specializirane prodajalce. Z uporabo sodobnih tehnik in zasnovanih z najnovejšimi modnimi trendi v mislih je vsak model prilagojen zahtevam naših cenjenih strank. Ne glede na to, ali se lasulja uporablja iz zdravstvenih razlogov ali kot modni dodatek, vse izdelke znamke Ellen wille odlikujeta najvišja raven kakovosti in udobja. Do danes naša ustanoviteljica in oblikovalka las Ellen Wille aktivno in pomembno prispeva k ustvarjanju vsakega posameznega modela lasulj. V vodenju perfekcionizma, vse do najmanjših podrobnosti, ima Ellen Wille globoko strast do tega poklica in vešč oko do najnovejših trendov. Njeno globoko znanje in izkušnje so vedno prisotna moč v vseh izdelkih ellen wille. Vse lasulje iz ellen wille so pripravljene za nošenje in pripravljene na stil. Oblikovalski postopek poleg spretno ustvarjenih, modnih stilov in standardov, ki jih pripisuje ellen wille, vključuje nove novosti, ki nato oblikujejo in odlikujejo vsako od naših zbirk. Če potrebujete ukoreninjene barve, čipkaste fronte, predvsem mehke materiale ali izpopolnjeno kapico, je ellen wille doslej v ospredju oblikovanja z idejami, ki njene modele vse bolj naravne, lepe in udobne. Zato je Ellen wille THE HAIR COMPANY GmbH vedno znova vodilna na evropskem trgu, ki postavlja kakovost in udobje. Podjetje s sedežem v Frankfurtu trenutno samo v Nemčiji zaposluje več kot 90 ljudi. S svojimi 2.500 kvadratnimi metri pisarniških in skladiščnih prostorov v Schwalbachu ekipa ellen wille nenehno deluje v smeri nenehnega uspeha podjetja ellen wille THE HAIR COMPANY GmbH.
ellen wille 50th 66x60 - Appeal | Pure!Power  |  Naravni lasje

Dodatne informacije

Izberi bavo PURE!Power

, , , , , , , ,

Kolekcija

Dolžina las

Material las:

TIP

Izdelave kapice

, ,

TOP