STE POZABILI PODATKE?

Impulse | Prime Power | Human/Synthetic Hair Blend lasulja

963,80 

Product Code: 63032 EAN: Šifra: EW-PRP-IMPULSE Kategorije: , , , Oznake: , , , , , ,
ellen wille 50th 66x60 - Impulse | Prime Power | Human/Synthetic Hair Blend lasulja

Opis

Impuls Ellen Wille | Prime Power je obsežen kratek stil, kot nalašč za ženske, ki želijo dodati pridih elegance. Plasti so vnesene z absolutno natančnostjo, skupna gostota pa je lahka in naravna. Narejen z inovativno mešanico za lase Prime Hair, ki jo je pripravila Ellen Wille, lahko zlahka znova izumite ta stil. Tilnik ima lepo zoženo linijo las, ki zagotavlja zelo udobno in varno prileganje. Impulse ima brezhibno sprednjo stran s čipko od templja do templja za brezhibno naravno linijo las. Čudovita umetniška oblika Elleninega ročno zavezanega vozla je vidna v nevidnem polnem monofilamentnem vrhu. Stranice in hrbet so ročno zavezane, v predelu tilnika pa je naložena majhna količina votka. Ta slog je šik, klasičen in brezčasen.

O Prime Hair Ellen Wille: Slogi Prime Hair Blend so narejeni iz mešanice najboljših človeških las in obogateni z inovativnimi visoko toplotnimi vlakni, ki ponujajo najboljše iz sveta sintetičnih in človeških las! Prime Hair Blend ponuja lahko gostoto in “vzdržnost” sintetike ter stil, občutek in gibanje človeka. Toplotno prijazna premium sintetična vlakna omogočajo toplotno oblikovanje do 350 stopinj Fahrenheita. Vsak stil, ki ga uporabite za kolekcijo Prime Hair Blend, bo obdržal dlje, tudi med pranjem! To je najboljša izdelava Ellen Wille, ki ustvarja vrhunsko izkušnjo nošenja lasulje.

Brand

ELLEN WILLE

Ellen wille THE HAIR-COMPANY GmbH se že več kot 50 let zavzema za visoko kakovost;
Nudi prefinjene lasulje, lasnice, pokrivala in dodatke za specializirane prodajalce.

Z uporabo sodobnih tehnik in zasnovanih z najnovejšimi modnimi trendi v mislih je vsak model prilagojen zahtevam naših cenjenih strank. Ne glede na to, ali se lasulja uporablja iz zdravstvenih razlogov ali kot modni dodatek, vse izdelke znamke Ellen wille odlikujeta najvišja raven kakovosti in udobja.

Do danes naša ustanoviteljica in oblikovalka las Ellen Wille aktivno in pomembno prispeva k ustvarjanju vsakega posameznega modela lasulj. V vodenju perfekcionizma, vse do najmanjših podrobnosti, ima Ellen Wille globoko strast do tega poklica in vešč oko do najnovejših trendov. Njeno globoko znanje in izkušnje so vedno prisotna moč v vseh izdelkih ellen wille.

Vse lasulje iz ellen wille so pripravljene za nošenje in pripravljene na stil. Oblikovalski postopek poleg spretno ustvarjenih, modnih stilov in standardov, ki jih pripisuje ellen wille, vključuje nove novosti, ki nato oblikujejo in odlikujejo vsako od naših zbirk.

Če potrebujete ukoreninjene barve, čipkaste fronte, predvsem mehke materiale ali izpopolnjeno kapico, je ellen wille doslej v ospredju oblikovanja z idejami, ki njene modele vse bolj naravne, lepe in udobne. Zato je Ellen wille THE HAIR COMPANY GmbH vedno znova vodilna na evropskem trgu, ki postavlja kakovost in udobje.

Podjetje s sedežem v Frankfurtu trenutno samo v Nemčiji zaposluje več kot 90 ljudi. S svojimi 2.500 kvadratnimi metri pisarniških in skladiščnih prostorov v Schwalbachu ekipa ellen wille nenehno deluje v smeri nenehnega uspeha podjetja ellen wille THE HAIR COMPANY GmbH.

ellen wille 50th 66x60 - Impulse | Prime Power | Human/Synthetic Hair Blend lasulja

Dodatne informacije

Izberi barvo Prime Power

, , , , , ,

Lasulje material las

, ,

Lasulje izdelava kapice

,

Kolekcija

Lasulje dolžina las

Video

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

TOP