STE POZABILI PODATKE?

Illusion | Prime Power | Mešanica človeških/sintetičnih las |

1.553,00 

ellen wille 50th 66x60 - Illusion | Prime Power |  Mešanica človeških/sintetičnih las |

Opis

Illusion Ellen Wille dvigne udobje priljubljenega stila oboževalcev, Illusion, na povsem novo raven! Sanje o dolgih laseh so dosežene, zaradi neomejene vsestranskosti oblikovanja pa je to eden izmed Elleninih najbolj ocenjenih modelov. Illusion je ustvarjen s strokovno zasnovano in inovativno mešanico Prime Hair Blend Ellen Wille. Prime Hair je sestava človeških las Remy, obogatena z vrhunskimi sintetičnimi vlakni, ki resnično zagotavljajo najboljše iz sveta človeških las in sintetičnih vlaken! Ta mešanica omogoča dolgotrajnejšo živahnost barve in zaradi vrhunskih sintetičnih vlaken (ki prenesejo toploto do 350 stopinj Fahrenheita) bo vsak stil, ki ga boste dali tem lasuljam, obdržal veliko dlje in celo skozi pranje! Lahko imate razkošen občutek in gibanje človeških las  ter je  enostaven za nošenje in nizko vzdrževanje sintetike.

Ročno vezan dvojni monofilament nudi vrhunsko udobje s strateško nameščenim votkom na straneh in hrbtu za ustvarjanje naravne gostote. To je vrhunska razkošna izdelava, ki ustvarja popolno izkušnjo nošenja lasulje. Illusion II zagotavlja brezhibno, inovativno sprednjo stran s čipko, ki se brezhibno zlije s sprednjo linijo las.

Ellen Wille priporoča uporabo izdelkov BeautiMark Pure Care za nego vaših osnovnih stilov mešanice las.

Brand

ELLEN WILLE

Ellen wille THE HAIR-COMPANY GmbH se že več kot 50 let zavzema za visoko kakovost;
Nudi prefinjene lasulje, lasnice, pokrivala in dodatke za specializirane prodajalce.

Z uporabo sodobnih tehnik in zasnovanih z najnovejšimi modnimi trendi v mislih je vsak model prilagojen zahtevam naših cenjenih strank. Ne glede na to, ali se lasulja uporablja iz zdravstvenih razlogov ali kot modni dodatek, vse izdelke znamke Ellen wille odlikujeta najvišja raven kakovosti in udobja.

Do danes naša ustanoviteljica in oblikovalka las Ellen Wille aktivno in pomembno prispeva k ustvarjanju vsakega posameznega modela lasulj. V vodenju perfekcionizma, vse do najmanjših podrobnosti, ima Ellen Wille globoko strast do tega poklica in vešč oko do najnovejših trendov. Njeno globoko znanje in izkušnje so vedno prisotna moč v vseh izdelkih ellen wille.

Vse lasulje iz ellen wille so pripravljene za nošenje in pripravljene na stil. Oblikovalski postopek poleg spretno ustvarjenih, modnih stilov in standardov, ki jih pripisuje ellen wille, vključuje nove novosti, ki nato oblikujejo in odlikujejo vsako od naših zbirk.

Če potrebujete ukoreninjene barve, čipkaste fronte, predvsem mehke materiale ali izpopolnjeno kapico, je ellen wille doslej v ospredju oblikovanja z idejami, ki njene modele vse bolj naravne, lepe in udobne. Zato je Ellen wille THE HAIR COMPANY GmbH vedno znova vodilna na evropskem trgu, ki postavlja kakovost in udobje.

Podjetje s sedežem v Frankfurtu trenutno samo v Nemčiji zaposluje več kot 90 ljudi. S svojimi 2.500 kvadratnimi metri pisarniških in skladiščnih prostorov v Schwalbachu ekipa ellen wille nenehno deluje v smeri nenehnega uspeha podjetja ellen wille THE HAIR COMPANY GmbH.

ellen wille 50th 66x60 - Illusion | Prime Power |  Mešanica človeških/sintetičnih las |

Dodatne informacije

Izberi barvo Prime Power

,

Kolekcija

Lasulje dolžina las

Lasulje izdelava kapice

, , ,

Spol

Lasulje material las

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

TOP