STE POZABILI PODATKE?

Amaze | Prime Power | Human/Synthetic Hair Blend lasulja

766,40 

Product Code: N/A EAN: Šifra: EW-PRP-AMAZE Kategorije: , , , Oznake: , , , , , , ,
ellen wille 50th 66x60 - Amaze | Prime Power | Human/Synthetic Hair Blend lasulja

Opis

Ellen Wille Amaze | Prime Power je resnično slog, ki ustreza svojemu imenu. Neverjetno vsestranski, nesimetričen natančen rez z obrobjem, ki dodaja, da je nekaj nekaj “ekstra”. Narejena iz inovativne mešanice za lase Ellen Wille, ki jo lahko oblikujete ravno in prefinjeno, lahko pa preprosto dodate nekaj kodrov ali stajlingov, da bi dodali jasne robove. Na vrhu in okoli sprednje lasne črte so plasti, ki vam dajejo glasnost na vseh pravih mestih. Na zadku ima lepo zašiljena linija las, da se zagotovi zelo prijetno in varno prileganje. Funkcije Amaze imajo brezhibno čipko spredaj, od ušesa do ušes, za brezhibno, naravno las. Čudovito oblikovanje Elleninega ročno vezanega vozla lahko vidimo v nevidnem polnem monofilamentnem vrhu. Strani in hrbet so oblikovani z votkom, da pomagajo pri hladnem in udobnem slogu, ki ga boste želeli nositi vsak dan. Ta slog je najsodobnejši rez, sodoben in eleganten.

O Prime Hair Ellen Wille: Slogi Prime Hair Blend so narejeni z mešanico najboljših človeških las in izboljšani z inovativnimi visoko toplotnimi vlakni, ki nudijo najboljše tako iz sintetičnega kot človeškega sveta las!

Prime Hair Blend ponuja lahkotno gostoto in “zadrževalno moč” sintetike ter stilskost, občutek in gibanje človeka. Najbolj toplotno prijazna sintetična vlakna omogočajo toplotno oblikovanje do 350 stopinj Fahrenheita delava Ellen Wille, ki ustvarja vrhunsko izkušnjo nošenja lasulj.

Brand

ELLEN WILLE

Ellen wille THE HAIR-COMPANY GmbH se že več kot 50 let zavzema za visoko kakovost;
Nudi prefinjene lasulje, lasnice, pokrivala in dodatke za specializirane prodajalce.

Z uporabo sodobnih tehnik in zasnovanih z najnovejšimi modnimi trendi v mislih je vsak model prilagojen zahtevam naših cenjenih strank. Ne glede na to, ali se lasulja uporablja iz zdravstvenih razlogov ali kot modni dodatek, vse izdelke znamke Ellen wille odlikujeta najvišja raven kakovosti in udobja.

Do danes naša ustanoviteljica in oblikovalka las Ellen Wille aktivno in pomembno prispeva k ustvarjanju vsakega posameznega modela lasulj. V vodenju perfekcionizma, vse do najmanjših podrobnosti, ima Ellen Wille globoko strast do tega poklica in vešč oko do najnovejših trendov. Njeno globoko znanje in izkušnje so vedno prisotna moč v vseh izdelkih ellen wille.

Vse lasulje iz ellen wille so pripravljene za nošenje in pripravljene na stil. Oblikovalski postopek poleg spretno ustvarjenih, modnih stilov in standardov, ki jih pripisuje ellen wille, vključuje nove novosti, ki nato oblikujejo in odlikujejo vsako od naših zbirk.

Če potrebujete ukoreninjene barve, čipkaste fronte, predvsem mehke materiale ali izpopolnjeno kapico, je ellen wille doslej v ospredju oblikovanja z idejami, ki njene modele vse bolj naravne, lepe in udobne. Zato je Ellen wille THE HAIR COMPANY GmbH vedno znova vodilna na evropskem trgu, ki postavlja kakovost in udobje.

Podjetje s sedežem v Frankfurtu trenutno samo v Nemčiji zaposluje več kot 90 ljudi. S svojimi 2.500 kvadratnimi metri pisarniških in skladiščnih prostorov v Schwalbachu ekipa ellen wille nenehno deluje v smeri nenehnega uspeha podjetja ellen wille THE HAIR COMPANY GmbH.

ellen wille 50th 66x60 - Amaze | Prime Power | Human/Synthetic Hair Blend lasulja

Dodatne informacije

Izberi barvo Prime Power

, , , , , , , , , ,

Lasulje dolžina las

Lasulje material las

,

Lasulje izdelava kapice

,

Kolekcija

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

TOP