STE POZABILI PODATKE?

Xenita-Hi | Perucci | Remy naravni lasje

1.604,30 

ellen wille 50th 66x60 - Xenita-Hi | Perucci | Remy naravni lasje

Opis

Lasulja iz naravni las  Xenita Lace Front Ellen Wille je popolna sprememba igre. Ustvarjena s 100% Remy človeškimi lasmi, je bila ta dolga in razkošna pričeska lepo izvedena od znotraj navzven. Brezhibne dolge plasti so nameščene in gladko premešane z dolgim ​​robom, kar omogoča neomejeno vsestranskost oblikovanja. Naravno gibanje in popolna gostota omogočata zibanje tega sloga enostavno in zadovoljivo! Brezhibna sprednja stran čipke je mehka, a čvrsta in nudi brezšivno linijo las. Ogledate si lahko umetnost Elleninega ročno vezanega monofilamentnega vrha, ki omogoča svobodo pri oblikovanju. Votek se uporablja za ustvarjanje polne, a lahke gostote ob straneh in zadaj, nato pa je pokrit z mehkim tilom, da zaščiti celovitost votkov. Zaprti til pomaga in ščiti dolgoživost človeške pričeske. Z zmanjšanjem izpostavljenosti zaradi toplotnega oblikovanja in vsakodnevne obrabe lasje na vrhu votka ostanejo nedotaknjeni, močni in varni. Mehek žamet je nameščen vzdolž templja in ob strani zasnove ušesnih jezičkov za udobje, pa tudi v predelu zatilja. Nastavljivi trakovi na ježke so prekriti tudi z našim mehkim tilom, da dodajo dodatno udobje med zatiljem in sčasoma preprečijo obrabljenost trakov. Velikost pokrovčka se bo udobno prilegala vsakomur z majhnim povprečnim merjenjem obsega, saj se lahko velikost spremeni v majhno prileganje, ne da bi pri tem nastala reža na območju krošnje.

Xenita je človeška pričeska, ki jo v zbirki Perucci predstavlja Ellen Wille. Za nego in vzdrževanje vašega sloga Ellen Wille priporočamo izdelke za oblikovanje BeautiMark.

 

Izdelava : Monofilament Top | Lace Front

Brand

ELLEN WILLE

Ellen wille THE HAIR-COMPANY GmbH se že več kot 50 let zavzema za visoko kakovost;
Nudi prefinjene lasulje, lasnice, pokrivala in dodatke za specializirane prodajalce.

Z uporabo sodobnih tehnik in zasnovanih z najnovejšimi modnimi trendi v mislih je vsak model prilagojen zahtevam naših cenjenih strank. Ne glede na to, ali se lasulja uporablja iz zdravstvenih razlogov ali kot modni dodatek, vse izdelke znamke Ellen wille odlikujeta najvišja raven kakovosti in udobja.

Do danes naša ustanoviteljica in oblikovalka las Ellen Wille aktivno in pomembno prispeva k ustvarjanju vsakega posameznega modela lasulj. V vodenju perfekcionizma, vse do najmanjših podrobnosti, ima Ellen Wille globoko strast do tega poklica in vešč oko do najnovejših trendov. Njeno globoko znanje in izkušnje so vedno prisotna moč v vseh izdelkih ellen wille.

Vse lasulje iz ellen wille so pripravljene za nošenje in pripravljene na stil. Oblikovalski postopek poleg spretno ustvarjenih, modnih stilov in standardov, ki jih pripisuje ellen wille, vključuje nove novosti, ki nato oblikujejo in odlikujejo vsako od naših zbirk.

Če potrebujete ukoreninjene barve, čipkaste fronte, predvsem mehke materiale ali izpopolnjeno kapico, je ellen wille doslej v ospredju oblikovanja z idejami, ki njene modele vse bolj naravne, lepe in udobne. Zato je Ellen wille THE HAIR COMPANY GmbH vedno znova vodilna na evropskem trgu, ki postavlja kakovost in udobje.

Podjetje s sedežem v Frankfurtu trenutno samo v Nemčiji zaposluje več kot 90 ljudi. S svojimi 2.500 kvadratnimi metri pisarniških in skladiščnih prostorov v Schwalbachu ekipa ellen wille nenehno deluje v smeri nenehnega uspeha podjetja ellen wille THE HAIR COMPANY GmbH.

ellen wille 50th 66x60 - Xenita-Hi | Perucci | Remy naravni lasje

Dodatne informacije

Izber barvo Perucci

, , , , , , ,

Lasulje material las

Lasulje izdelava kapice

, , ,

Lasulje dolžina las

Kolekcija

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

TOP