STE POZABILI PODATKE?

Vista | Perucci | Sintetična lasulja

201,03 

ellen wille 50th 66x60 - Vista | Perucci | Sintetična lasulja

Opis

Brezčasni šarm iz vsake perspektive! Ta klasičen srednje dolg obrezek las vas bo navdušil z zelo naravno barvno igro in nežno odrezanim pokom.

Vista je krasen kratek bob, ki pade ob čeljusti. Ta bob je raven kos brez ločnic, vendar ima obrobje, ki ga je mogoče potegniti naprej ali na stran. Je enobarven kos in je zelo udoben za nošenje. To čudo z eno dolžino meri 6 centimetrov od krone in uživa v 1,5-palčnem zatilju. Svilnato gladke pramene čudovito svetijo z zdravim videzom! Vista je eleganten kroj, ki nas navdaja z nostalgijo po staromodnem skodlanem bobu. Čedna silhueta se ukrivlja na koncih in ustvarja čeljustno obliko, ki najbolj dopolnjuje ovalne obraze!
Ujemajte se s svojim slogom
Vsi vemo, da je raznolikost začimba življenja in Vistina pernata, 3-palčna obrobja ponuja zelo vsestranske možnosti oblikovanja. Ne glede na to, ali pustite, da pade naprej kot lahka polna resica ali če jo počistite na stran, lahko ustvarite različne okvirje, ki laskajo vaši obliki obraza in vašemu osebnemu slogu!

 

Uporniški, mlad in ustvarjalen. To je Perucci, bodite radovedni, veselite se novih stilov in se pripravite na naslednji korak. NASLEDNJA GENERACIJA lasulje – Perucci je ponovno oblikovalec trendov v svetu lasuljev!

 

Izdelava :Mono Crown

Brand

ELLEN WILLE

Ellen wille THE HAIR-COMPANY GmbH se že več kot 50 let zavzema za visoko kakovost;
Nudi prefinjene lasulje, lasnice, pokrivala in dodatke za specializirane prodajalce.

Z uporabo sodobnih tehnik in zasnovanih z najnovejšimi modnimi trendi v mislih je vsak model prilagojen zahtevam naših cenjenih strank. Ne glede na to, ali se lasulja uporablja iz zdravstvenih razlogov ali kot modni dodatek, vse izdelke znamke Ellen wille odlikujeta najvišja raven kakovosti in udobja.

Do danes naša ustanoviteljica in oblikovalka las Ellen Wille aktivno in pomembno prispeva k ustvarjanju vsakega posameznega modela lasulj. V vodenju perfekcionizma, vse do najmanjših podrobnosti, ima Ellen Wille globoko strast do tega poklica in vešč oko do najnovejših trendov. Njeno globoko znanje in izkušnje so vedno prisotna moč v vseh izdelkih ellen wille.

Vse lasulje iz ellen wille so pripravljene za nošenje in pripravljene na stil. Oblikovalski postopek poleg spretno ustvarjenih, modnih stilov in standardov, ki jih pripisuje ellen wille, vključuje nove novosti, ki nato oblikujejo in odlikujejo vsako od naših zbirk.

Če potrebujete ukoreninjene barve, čipkaste fronte, predvsem mehke materiale ali izpopolnjeno kapico, je ellen wille doslej v ospredju oblikovanja z idejami, ki njene modele vse bolj naravne, lepe in udobne. Zato je Ellen wille THE HAIR COMPANY GmbH vedno znova vodilna na evropskem trgu, ki postavlja kakovost in udobje.

Podjetje s sedežem v Frankfurtu trenutno samo v Nemčiji zaposluje več kot 90 ljudi. S svojimi 2.500 kvadratnimi metri pisarniških in skladiščnih prostorov v Schwalbachu ekipa ellen wille nenehno deluje v smeri nenehnega uspeha podjetja ellen wille THE HAIR COMPANY GmbH.

ellen wille 50th 66x60 - Vista | Perucci | Sintetična lasulja

Dodatne informacije

Izber barvo Perucci

, , , , , , , , , ,

Lasulje dolžina las

Lasulje material las

,

Lasulje izdelava kapice

,

Lasulja tip

Kolekcija

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

TOP