STE POZABILI PODATKE?

Lasulja Tabu | Perucci | HF sintetična lasulja

213,50 

Počisti

Opis

Lasulja Tabu Ellen Wille TABU je naš poseben dodatek v kolekciji Perucci za leto 2019. Zato se pripravite na nekaj zabave, saj ima ta slog 4 čudovite pastelne barve skupaj s 4 naravnimi barvami.

Štiri pastelne barve so Ice-Blue, Lavanda, Rose-Blonde in Rosewood. Tabu ima mehke valove na plaži, za polnost, ogrnjen kapuc, ki vas ohlaja, in mini čipko, ki vam daje ravno dovolj dvigala, da lase ne razdelite z obraza. Torej, vse, ki imate radi zabavne pastelne barve ali bolj naravno barvo, bo ta čudovit slog izgledal čudovito. Najboljše od tega je, da je izdelan iz visokokakovostnih vlaken Futura, kar vam omogoča več možnosti stylinga, vse v isti lasulji.

Dodatne informacije

Barve Perucci

, , , , , , ,

Material :

Izdelave kapice

,

Dolžina las

Nega lasulj

Kako pravilno skrbim za novo lasuljo?
Sintetične lasulje ali sintetičnih lasulje zahtevajo posebno skrb, da ne izgubijo lesk in njihovo obliko. vsaj vsake 2-3 tedne naj bi sintetične lasulje čistili za  pogostejše nošenje. Seveda, skrb ni tako zapletena, kot človeških las lasulje, vendar pa je treba upoštevati nekaj osnovnih navodil za nego:

Navodila za nego 1 – Kaj potrebujem za nego las:
Kaj potrebujete: Skleda z mlačno vodo in malo lasuljo šampon (ali PH nevtralni šampon ali otroka šampon). Običajni šamponi so običajno ujema z las in lasišča in pomoč vlažilni sestavine, da se ohrani sijaj las. Še posebej pogosto nosi lasuljo bi morali zateči k specialnih izdelkov lasulja nego. Ti so z nami, da bi ji lasuljo potrebne materiale za nego nazaj, ki niso prejeli od lasišča. To pomaga, da lasulja ne postane dolgočasna ali krhka. Če daš posebne kupljene šampone, poskusite uporabiti šamponi, ki so bili proizvedeni posebej za zelo občutljiv las / lasišča in so brez ravni parfumov.

Navodila za nego 2 –  pranje  lasulj:
lasulja mora biti obrnjen navzven, ter dodamo šampon v malo mlačne vode in pustite, da lasuljo približno 10 minutah v vodi (ne drgnite lasuljo). Nato pa lasuljo  obrnite in previdno odstranite ostanke sprejev. Nato nežno sperite lasuljo v skledi čiste vode.

Navodila za nego 3 – mokre lasulje:
Mokre lasulje nikoli ne smete brisati ali pihati! Če je lasulja mokra jo postavite na posebno lasulja glavo / lasuljo pustite stati, da se posuši (ne drgnite!). Lasulja se ne bi smela sušiti tudi na grelniku. Ko je lasulja suha, lahko napravite  slog lase z glavnikom , ali z rokami, da naredite želeno  pričesko, da bi dobite to kar želite.

Navodila za nego 4  – Pričeska lasulje
Dodatna sredstva za nego, kot so sprej, laki in ali posebnih lasni utrjevalci za lase lahko uporabimo .

TOP