STE POZABILI PODATKE?

Lasulja Perucci United

289,60

  • chocolate rooted
  • espresso rooted
  • mocca rooted
  • sand rooted
  • caramel rooted
  • chillibrown mix
  • pastelblonde mix
  • sandyblonde rooted
  • tobacco rooted
Clear
Šifra: PCC-United Kategorija: Oznake: , ,

Opis

United by Ellen Wille je neverjeten slog, ki združuje svilnate lase s profesionalnim modrim rezom. Čudovito oblikovana čipka nudi popolnoma naraven videz in občutek, s čimer je preprosto oblikovati stran od obraza. Del monofilamenta je videti kot vaše lasišče. United je izredno lahek in udoben zaradi pozornosti do detajlov v odprti kapi. logo ellen wille 50th anniversary - Lasulja Perucci United

Ta kos je del kolekcije Ellen Wille Perucci.

Izdelava : Monofilament Part, Lace Front

Dodatne informacije

Perucci

, , , , , , , ,

Video

Nega lasulj

Kako pravilno skrbim za novo lasuljo?
Sintetične lasulje ali sintetičnih lasulje zahtevajo posebno skrb, da ne izgubijo lesk in njihovo obliko. vsaj vsake 2-3 tedne naj bi sintetične lasulje čistili za  pogostejše nošenje. Seveda, skrb ni tako zapletena, kot človeških las lasulje, vendar pa je treba upoštevati nekaj osnovnih navodil za nego:

Navodila za nego 1 – Kaj potrebujem za nego las:
Kaj potrebujete: Skleda z mlačno vodo in malo lasuljo šampon (ali PH nevtralni šampon ali otroka šampon). Običajni šamponi so običajno ujema z las in lasišča in pomoč vlažilni sestavine, da se ohrani sijaj las. Še posebej pogosto nosi lasuljo bi morali zateči k specialnih izdelkov lasulja nego. Ti so z nami, da bi ji lasuljo potrebne materiale za nego nazaj, ki niso prejeli od lasišča. To pomaga, da lasulja ne postane dolgočasna ali krhka. Če daš posebne kupljene šampone, poskusite uporabiti šamponi, ki so bili proizvedeni posebej za zelo občutljiv las / lasišča in so brez ravni parfumov.

Navodila za nego 2 –  pranje  lasulj:
lasulja mora biti obrnjen navzven, ter dodamo šampon v malo mlačne vode in pustite, da lasuljo približno 10 minutah v vodi (ne drgnite lasuljo). Nato pa lasuljo  obrnite in previdno odstranite ostanke sprejev. Nato nežno sperite lasuljo v skledi čiste vode.

Navodila za nego 3 – mokre lasulje:
Mokre lasulje nikoli ne smete brisati ali pihati! Če je lasulja mokra jo postavite na posebno lasulja glavo / lasuljo pustite stati, da se posuši (ne drgnite!). Lasulja se ne bi smela sušiti tudi na grelniku. Ko je lasulja suha, lahko napravite  slog lase z glavnikom , ali z rokami, da naredite želeno  pričesko, da bi dobite to kar želite.

Navodila za nego 4  – Pričeska lasulje
Dodatna sredstva za nego, kot so sprej, laki in ali posebnih lasni utrjevalci za lase lahko uporabimo .

TOP