International EU and out of EU delivery available !

Vprašanje ? Pokličite : Gsm, WhatApp, Viber :+386 31 654958 

Brezplačna dostava nad 250,00 eur

Tabu | Perucci | Heat Friendly sintetična lasulja

231,80 

Predviden čas dostave : 7 - 10 dni
SHARE

Opis izdelka

Lasulja Tabu Ellen Wille TABU je naš poseben dodatek v kolekciji lasulj Perucci . Zato se pripravite na nekaj zabave, saj ima ta slog 4 čudovite pastelne barve skupaj s 4 naravnimi barvami.

Štiri pastelne barve so Ice-Blue, Lavanda, Rose-Blonde in Rosewood. Tabu ima mehke valove na plaži, za polnost, ogrnjen kapuc, ki vas ohlaja, in mini čipko, ki vam daje ravno dovolj dvigala, da lase ne razdelite z obraza. Torej, vse, ki imate radi zabavne pastelne barve ali bolj naravno barvo, bo ta čudovit slog izgledal čudovito. Najboljše od tega je, da je izdelan iz visokokakovostnih vlaken Futura, kar vam omogoča več možnosti stylinga, vse v isti lasulji.

Specifikacije

Izber barvo Perucci

, , , , , , ,
ROSEWOOD ROOTED | Medium Dark Brown Roots that Melt into a Mixture of Saddle Brown and Terra-Cotta Tones with Dark Roots
Champagne-Rooted 22.25.16 | Light Beige Blonde, Medium Honey Blonde, and Platinum Blonde blend with Dark Roots
ESPRESSO TIPPED 2.4.6 | Darkest Brown tipped with Medium Brown
CHOCOLATE ROOTED 830.27.6 | Medium to Dark Brown base with Light Reddish Brown highlights and Dark Roots
EBONY-BLACK 1 | Jet Black
ICE BLUE ROOTED | Seamless Blend of Slate Gray Mixed with Light Steel Blue and a Touch of White Smoke with Dark Roots
LAVENDER ROOTED | Medium Dark Brown Root, Blended into a Light Silver Smoke Tones, Blended with Various Shades of Purple with Dark Roots ____________________________________________________________________ SIVKA S KORENINAMI | Srednje temno rjava korenina, pomešana v svetlo srebrne dimne odtenke, pomešana z različnimi odtenki vijolične s temnimi koreninami
ROSE BLONDE ROOTED | Medium Dark Brown Roots that melt into a Pale Golden Blonde with a Mixture of Pink Tones Underneath with Darker Roots

Tip lasnih vlaken


Kaj so toplotno prijazni sintetični lasje? Rezultat je slik za toplotno prijazne sintetične lase Toploti prijazna sintetična vlakna (imenovana tudi toplotno odporne lasulje) so lahka, a trdna, kar pomeni, da lahko vlakna prenesejo toplotno obdelavo z orodjem do 275° Fahrenheita. To vlakno prav tako ohranja svojo barvno živahnost in je veliko bolj stroškovno učinkovito kot možnosti lasulj za človeške lase

Kapa lasulje izdelava

,
Krona je tisto, kar bo na samem vrhu lasulje. Monofilament je vrsta konstrukcije lasulja, na katero je vstavljena tanka plast prozorne mikro-mreže na predel, krono ali zgornji del. Vsak pramen las je nato ročno vezan na to plast mrežice, da posnema naravno rast las.

Dolžina lasulje

Tip izdelka

Brand blagovne znamke

ELLEN WILLE

Ellen wille THE HAIR-COMPANY GmbH se že več kot 50 let zavzema za visoko kakovost izdelave lasulj. Z uporabo sodobnih tehnik in zasnovanih z najnovejšimi modnimi trendi v mislih je vsak model prilagojen zahtevam naših cenjenih strank. Ne glede na to, ali se lasulja uporablja iz zdravstvenih razlogov ali kot modni dodatek, vse izdelke znamke Ellen Wille odlikujeta najvišja raven kakovosti in udobja. Do danes naša ustanoviteljica in oblikovalka las Ellen Wille aktivno in pomembno prispeva k ustvarjanju vsakega posameznega modela lasulj. V vodenju perfekcionizma, vse do najmanjših podrobnosti, ima Ellen Wille globoko strast do tega poklica in vešč oko do najnovejših trendov. Njeno globoko znanje in izkušnje so vedno prisotna moč v vseh izdelkih ellen wille. Vse lasulje iz ellen wille so pripravljene za nošenje in pripravljene na stil. Če potrebujete ukoreninjene barve, čipkaste fronte, predvsem mehke materiale ali izpopolnjeno kapico, je znamka  Ellen Wille doslej v ospredju oblikovanja z idejami, ki njene modele vse bolj naravne, lepe in udobne. Zato je Ellen wille THE HAIR COMPANY GmbH vedno znova vodilna na evropskem trgu, ki postavlja kakovost in udobje.

Perucci lasulje

Perucci znamka lasulje je uporna, mladostna in ustvarjalna  ter radovedna za vedno nove stile, in pripravljen za naslednji korak. Znana blagovna znamka Perucci se v svoji novi kolekciji lasulj predstavlja s številnimi ekskluzivnimi modeli in modnimi kroji. Perucci lasulje in lasni vložki prepričajo skozi kakovostno izdelavo in različne frizure. Zaradi visoke kakovosti in kakovosti svojih izdelkov je Perucci v samo nekaj letih uspela postati znana blagovna znamka lasulje.

International EU and out of EU delivery available !

Vprašanje ? Pokličite : Gsm, WhatApp, Viber :+386 31 654958 

Brezplačna dostava nad 250,00 eur

Sledite nam
Seznam želja
Prijava
Ustvari račun

Izberite vse načine, ki bi jih radi slišali od nas

Vaši osebni podatki se bodo uporabljali za podporo vaših izkušenj na celotnem spletnem mestu, za upravljanje dostopa do vašega računa in za druge namene, opisane na spletu pod stranjo varovanje in zasebnost pravilnik o zasebnosti.

Obnovitev gesla

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

TOP

Tabu | Perucci | Heat Friendly sintetična lasulja

231,80 

Vaša košarica 0

NEDAVNO OGLEDANO 0

Dodaj k listi želja! POGLEJ LISTO ŽELJA