International EU and out of EU delivery available !

Vprašanje ? Pokličite : Gsm, WhatApp, Viber :+386 31 654958 

Brezplačna dostava nad 250,00 eur

Java | Perucci | Sitnetična lasulja

250,10 

Predviden čas dostave : 7 - 10 dni
SHARE

Opis izdelka

Java Ellen Wille je eden najbolj vročih videzov v tej modni sezoni, ta bob do brade dobi sodobno posodobitev s popolno izrezanim zatiljem. Pojdite iz pisarne skromno, v večer božanski s tem prefinjenim videzom! Pripravljeno za nošenje s čipko spredaj in krono iz monofilamentov.

Specifikacije

Izber barvo Perucci

, , , , , , , , ,
CHOCOLATE ROOTED 830.27.6 | Medium to Dark Brown base with Light Reddish Brown highlights and Dark Roots
ESPRESSO ROOTED 4.2.6 | Darkest Brown base with a blend of Dark Brown and Warm Medium Brown throughout with Dark ROots
Color Light-Bernstein-Rooted = Light Auburn, Light Honey Blonde, and Light Reddish Brown blend and Dark Roots
EBONY-BLACK 1 | Jet Black
SAND ROOTED 14.16.12 | Light Brown, Medium Honey Blonde, and Light Golden Blonde blend with Dark Roots
Cinnamon-Rooted 30.27.28 | Medium Brown, Bright Copper Red, and Auburn blend with Dark Roots
Tobacco-Rooted 27.830.19 | Medium Brown base with Light Golden Blonde highlights and Light Auburn lowlights and Dark Roots Tobacco-Rooted 27.830.19 | Srednje rjava osnova s svetlo zlato blond poudarki in svetlo rjavo rjavimi odtenki in temnimi koreninami
Champagne-Rooted 22.25.16 | Light Beige Blonde, Medium Honey Blonde, and Platinum Blonde blend with Dark Roots

Tip lasnih vlaken

,
Iz česa so narejeni sintetični lasje? Kaj so sintetični lasje? Sintetični lasje so točno tako, kot se sliši. Lasni prameni so narejeni iz umetnih vlaken, kot sta akril ali najlon. Vlakna so podvržena različnim kemičnim procesom, da jim dajo podoben videz, občutek, barvo in oblikovanje kot človeški lasje. Kako dolgo zdržijo sintetične lasulje? med štirimi in šestimi meseci Sintetične lasulje so na splošno ugodnejše od lasulj iz človeških las. Eden od razlogov za to je, da običajno ne trajajo tako dolgo. Kakovostna lasulja iz sintetičnih las bi morala trajati od štiri do šest mesecev, če jo nosite vsak dan. Če pa lasulje ne nosite vsak dan, bo verjetno trajala nekoliko dlje

Dolžina lasulje

Kapa lasulje izdelava

, ,
Na območju las v predelu čela se lase posamično obdelujejo ročno na prozorni namestitveni podlagi. Tako je poni lasulja videti naravna in jo je mogoče oblikovati na več načinov. Rob lasulje je neviden, šiška izgleda naravno.

Stil lasulje

Kolekcija lasulj

Tip izdelka

Brand blagovne znamke

ELLEN WILLE

Ellen wille THE HAIR-COMPANY GmbH se že več kot 50 let zavzema za visoko kakovost izdelave lasulj. Z uporabo sodobnih tehnik in zasnovanih z najnovejšimi modnimi trendi v mislih je vsak model prilagojen zahtevam naših cenjenih strank. Ne glede na to, ali se lasulja uporablja iz zdravstvenih razlogov ali kot modni dodatek, vse izdelke znamke Ellen Wille odlikujeta najvišja raven kakovosti in udobja. Do danes naša ustanoviteljica in oblikovalka las Ellen Wille aktivno in pomembno prispeva k ustvarjanju vsakega posameznega modela lasulj. V vodenju perfekcionizma, vse do najmanjših podrobnosti, ima Ellen Wille globoko strast do tega poklica in vešč oko do najnovejših trendov. Njeno globoko znanje in izkušnje so vedno prisotna moč v vseh izdelkih ellen wille. Vse lasulje iz ellen wille so pripravljene za nošenje in pripravljene na stil. Če potrebujete ukoreninjene barve, čipkaste fronte, predvsem mehke materiale ali izpopolnjeno kapico, je znamka  Ellen Wille doslej v ospredju oblikovanja z idejami, ki njene modele vse bolj naravne, lepe in udobne. Zato je Ellen wille THE HAIR COMPANY GmbH vedno znova vodilna na evropskem trgu, ki postavlja kakovost in udobje.

Perucci lasulje

Perucci znamka lasulje je uporna, mladostna in ustvarjalna  ter radovedna za vedno nove stile, in pripravljen za naslednji korak. Znana blagovna znamka Perucci se v svoji novi kolekciji lasulj predstavlja s številnimi ekskluzivnimi modeli in modnimi kroji. Perucci lasulje in lasni vložki prepričajo skozi kakovostno izdelavo in različne frizure. Zaradi visoke kakovosti in kakovosti svojih izdelkov je Perucci v samo nekaj letih uspela postati znana blagovna znamka lasulje.

International EU and out of EU delivery available !

Vprašanje ? Pokličite : Gsm, WhatApp, Viber :+386 31 654958 

Brezplačna dostava nad 250,00 eur

Sledite nam
Seznam želja
Prijava
Ustvari račun

Izberite vse načine, ki bi jih radi slišali od nas

Vaši osebni podatki se bodo uporabljali za podporo vaših izkušenj na celotnem spletnem mestu, za upravljanje dostopa do vašega računa in za druge namene, opisane na spletu pod stranjo varovanje in zasebnost pravilnik o zasebnosti.

Obnovitev gesla

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

TOP

Java | Perucci | Sitnetična lasulja

250,10 

Vaša košarica 0

NEDAVNO OGLEDANO 0

Dodaj k listi želja! POGLEJ LISTO ŽELJA