International EU and out of EU delivery available !

Vprašanje ? Pokličite : Gsm, WhatApp, Viber :+386 31 654958 

Brezplačna dostava nad 250,00 eur

Debbie | Perucci | Sintetična lasulja

191,54 

Predviden čas dostave : 7 - 10 dni
SHARE

Opis izdelka

Debbie iz zbirke Perucci je konfekcijska pixie, ki je popoln dodatek k vsaki kolekciji! Ta elegantna silhueta je definirana s tankim obrobjem in po vseh plasteh, ki se brez težav zlijejo v zožen tilnik. Debbie odpira pokrovček z odprtim volnom in krono iz monofilamentov za čudovito dviganje in lahek občutek za celodnevno udobje.

Specifikacije

Izber barvo Perucci

, , , , , , , , ,
SAND MIX14.26.19 | Light Brown, Medium Honey Blonde, and Light Golden Blonde blend SAND MIX 14.26.19 | Svetlo rjava, srednje medena blond in svetlo zlata blond mešanica
Champagne-Rooted 22.25.16 | Light Beige Blonde, Medium Honey Blonde, and Platinum Blonde blend with Dark Roots
Color Light-Bernstein-Rooted = Light Auburn, Light Honey Blonde, and Light Reddish Brown blend and Dark Roots
SNOW MIX 60.56.58 | Pure Silver White with 10% Medium Brown & Silver White with 5% Light Brown Blend SNOW MIX 60.56.58 | Čisto srebrno bela z 10 % srednje rjave in srebrno bela s 5 % mešanico svetlo rjave
AUBURN MIX 33.130.4 | Dark Auburn, Bright Copper Red, and Warm Medium Brown Blend
SALT-PEPPER-MIX 39.51.44 | Light Natural Brown with 75% Gray, Medium Brown with 70% Gray and Pure White Blend SALT-PEPPER-MIX 39.51.44 | Čista srebrno bela z 10 % srednje rjave in srebrno bela s 5 % svetlo rjava mešanica s temnim korenom
CHOCOLATE-MIX 830.4 | Medium to Dark Brown base with Light Reddish Brown highlights
ESPRESSO-MIX 4.6.2 | Darkest Brown base with a blend of Dark Brown and Warm Medium Brown throughout

Dolžina lasulje

Tip lasnih vlaken

Kapa lasulje izdelava

, ,

Brand blagovne znamke

ELLEN WILLE

Ellen wille THE HAIR-COMPANY GmbH se že več kot 50 let zavzema za visoko kakovost izdelave lasulj. Z uporabo sodobnih tehnik in zasnovanih z najnovejšimi modnimi trendi v mislih je vsak model prilagojen zahtevam naših cenjenih strank. Ne glede na to, ali se lasulja uporablja iz zdravstvenih razlogov ali kot modni dodatek, vse izdelke znamke Ellen Wille odlikujeta najvišja raven kakovosti in udobja. Do danes naša ustanoviteljica in oblikovalka las Ellen Wille aktivno in pomembno prispeva k ustvarjanju vsakega posameznega modela lasulj. V vodenju perfekcionizma, vse do najmanjših podrobnosti, ima Ellen Wille globoko strast do tega poklica in vešč oko do najnovejših trendov. Njeno globoko znanje in izkušnje so vedno prisotna moč v vseh izdelkih ellen wille. Vse lasulje iz ellen wille so pripravljene za nošenje in pripravljene na stil. Če potrebujete ukoreninjene barve, čipkaste fronte, predvsem mehke materiale ali izpopolnjeno kapico, je znamka  Ellen Wille doslej v ospredju oblikovanja z idejami, ki njene modele vse bolj naravne, lepe in udobne. Zato je Ellen wille THE HAIR COMPANY GmbH vedno znova vodilna na evropskem trgu, ki postavlja kakovost in udobje.

Perucci lasulje

Perucci znamka lasulje je uporna, mladostna in ustvarjalna  ter radovedna za vedno nove stile, in pripravljen za naslednji korak. Znana blagovna znamka Perucci se v svoji novi kolekciji lasulj predstavlja s številnimi ekskluzivnimi modeli in modnimi kroji. Perucci lasulje in lasni vložki prepričajo skozi kakovostno izdelavo in različne frizure. Zaradi visoke kakovosti in kakovosti svojih izdelkov je Perucci v samo nekaj letih uspela postati znana blagovna znamka lasulje.

International EU and out of EU delivery available !

Vprašanje ? Pokličite : Gsm, WhatApp, Viber :+386 31 654958 

Brezplačna dostava nad 250,00 eur

Sledite nam
Seznam želja
Prijava
Ustvari račun

Izberite vse načine, ki bi jih radi slišali od nas

Vaši osebni podatki se bodo uporabljali za podporo vaših izkušenj na celotnem spletnem mestu, za upravljanje dostopa do vašega računa in za druge namene, opisane na spletu pod stranjo varovanje in zasebnost pravilnik o zasebnosti.

Obnovitev gesla

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

TOP

Debbie | Perucci | Sintetična lasulja

191,54 

Vaša košarica 0

NEDAVNO OGLEDANO 0

Dodaj k listi želja! POGLEJ LISTO ŽELJA