International EU and out of EU delivery available !

Vprašanje ? Pokličite : Gsm, WhatApp, Viber :+386 31 654958 

Brezplačna dostava nad 250,00 eur

First | Hair Society | Sintetična lasulja

495,26 

Predviden čas dostave : 7 - 10 dni
SHARE

Opis izdelka

First by Ellen Wille je zapeljiv, lahki slog z rahlim asimetričnim robom! Ta rez je ostra in je namenjen poudarjanju teksture v plasti. Resice padajo desno na ličnico in se lahko oblikujejo pred ušesom ali nazaj stran od obraza za sodobnejši videz. Umetniško odrezano območje z zadnjim delom in vratom nudi brezhibno zlaganje in objem okoli tilnika za popolno varnost. Vidite lahko resnično umetniško podobo Ellenove roke, ki je vezana na celotno funkcijo monofilamenta. Sprednji del čipke se razširi na ušesa in ušesa, da se zagotovi naravna, brezšivna linija las. Vrhunska vlakna, ki se uporabljajo za ustvarjanje prvega, posnemajo videz, občutek in gibanje bioloških las.

Lasna kolekcija Ellen Wille je 100% ročno vezana, monofilament, s čudovito sprednjo čipko. Ellen Wille je zasnovala končno konstrukcijo kapic za udobno in lahko obrabo, kar je idealna rešitev za ženske, ki imajo minimalno do popolno izgubo las.

Prikazana barva: mešanica soli/popra in pekoč čili s koreninami

Izdelava :  Ročna Mono

TOPLOTNO OBLIKOVANJE : NE

Material : Modacrylic

Lace Front : Ja

Specifikacije

Izberi barvo HS

, , , , , , , , , ,
SNOW-MIX 60.56.58 | Pure Silver White with 10% Medium Brown & Silver White with 5% Light Brown blend
HOT-CHILI-ROOTED
MOCCA LIGHTED 12.26.830 | Medium/Lightest Brown blended with Light Auburn and Light Golden Blonde Highlights – MOCCA LIGHTED 12.26.830 | Srednje/najsvetlejša rjava pomešana s svetlo rjavimi in svetlo zlato blond poudarki
CHOCOLATE MIX 830.6.4 | Medium to Dark Brown base with Light Reddish Brown highlights
ESPRESSO MIX 4.6.2 | Darkest Brown base with a blend of Dark Brown and Warm Medium Brown throughout
LIGHT-BERNSTEIN-ROOTED 27.12.26 | Light Auburn, Light Honey Blonde, and Light Reddish Brown blend and Dark Roots LIGHT-BERNSTEIN-KORENENI 27.12.26 | Svetlo rjava, svetlo medeno blond in svetlo rdečkasto rjava mešanica in temne korenine
SANDY-BLONDE-ROOTED 24..14.16 | Medium Honey Blonde, Light Ash Blonde, and Lightest Reddish Brown blend with Dark Roots
SALT/PEPPER MIX 51.60.44 | Light Natural Brown with 75% Gray, Medium Brown with 70% Gray and Pure White Blend

Tip lasnih vlaken

Kapa lasulje izdelava

, ,
Lasulje, ki so 100% ročno vezane, so narejene posebej za občutljiva lasišča. Dlake so posamično ročno vezane na fini til in jih težko razlikujemo od naravne rasti las. Ta lasulja je zračno prepustna, zaradi lahkotnosti pa je še posebej prijetno nositi.

Dolžina lasulje

Stil lasulje

Brand blagovne znamke

Hair Society

Kaj se razlikuje glede izdelave HAIR SOCIETY WIGS KOLEKCIJA ? Ellen Wille je oblikovala vrhunsko konstrukcijo za udobno in lahkotno nošnjo, kar je idealna rešitev za ženske, ki imajo minimalno do popolno izgubo las. SHOP ELLEN WILLE: ELLEN WILLE LASULJE | ELLEN WILLE HAIRPIECES & TOPPERS | NARAVNI LAS HUMAN HAIR COLLECTION | EYE POWER COLLECTION | HAIRMania MOŠKE LASULJE |

ELLEN WILLE

Ellen wille THE HAIR-COMPANY GmbH se že več kot 50 let zavzema za visoko kakovost izdelave lasulj. Z uporabo sodobnih tehnik in zasnovanih z najnovejšimi modnimi trendi v mislih je vsak model prilagojen zahtevam naših cenjenih strank. Ne glede na to, ali se lasulja uporablja iz zdravstvenih razlogov ali kot modni dodatek, vse izdelke znamke Ellen Wille odlikujeta najvišja raven kakovosti in udobja. Do danes naša ustanoviteljica in oblikovalka las Ellen Wille aktivno in pomembno prispeva k ustvarjanju vsakega posameznega modela lasulj. V vodenju perfekcionizma, vse do najmanjših podrobnosti, ima Ellen Wille globoko strast do tega poklica in vešč oko do najnovejših trendov. Njeno globoko znanje in izkušnje so vedno prisotna moč v vseh izdelkih ellen wille. Vse lasulje iz ellen wille so pripravljene za nošenje in pripravljene na stil. Če potrebujete ukoreninjene barve, čipkaste fronte, predvsem mehke materiale ali izpopolnjeno kapico, je znamka  Ellen Wille doslej v ospredju oblikovanja z idejami, ki njene modele vse bolj naravne, lepe in udobne. Zato je Ellen wille THE HAIR COMPANY GmbH vedno znova vodilna na evropskem trgu, ki postavlja kakovost in udobje.

International EU and out of EU delivery available !

Vprašanje ? Pokličite : Gsm, WhatApp, Viber :+386 31 654958 

Brezplačna dostava nad 250,00 eur

Sledite nam
Seznam želja
Prijava
Ustvari račun

Izberite vse načine, ki bi jih radi slišali od nas

Vaši osebni podatki se bodo uporabljali za podporo vaših izkušenj na celotnem spletnem mestu, za upravljanje dostopa do vašega računa in za druge namene, opisane na spletu pod stranjo varovanje in zasebnost pravilnik o zasebnosti.

Obnovitev gesla

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

TOP

First | Hair Society | Sintetična lasulja

495,26 

Vaša košarica 0

NEDAVNO OGLEDANO 0

Dodaj k listi želja! POGLEJ LISTO ŽELJA