STE POZABILI PODATKE?

Ellen changes lasulja Step

292,50 

Počisti
EAN: N/A Šifra: EWC-Step Kategoriji: , Oznake: , ,
ellen wille 50th 150x146 - Ellen changes lasulja Step

Opis

Step Ellen Wille je del kolekcije sprememb 2019. Ta slog je pripravljen nositi z veliko vsestranskosti. Step ima podaljšano čipko sprednjo linijo las, kar vam omogoča najbolj naraven las. Nekoliko daljše šiške lahko za elegantno trendovsko podobo zasukate navzgor ali pa za gladko prefinjen slog. Sintetična vlakna so nizko vzdrževana in simulirajo naravne lase. Pripravite se, da izstopite s slogom, ki ga lahko spremenite, zato boste videti čudovito za vsako priložnost.

Velikost pokrovčka: Mali / povprečen

Konstrukcija pokrovčkov: Čipke spredaj | Monofilamentni del

Vrsta las: Sintetični lasje

Približna dolžina:

Šiška: 3 “| Krona: 3,5” | Strani: 1,5 “| Nape: 2”

Teža izdelka: 1,9 oz

Barve las
Barva se pokaže nekoliko drugače glede na lasna vlakna ali slog. Vsaka prikazana barvna fotografija ali fotografija se lahko razlikujeta od zaslona do zaslona, ​​kot tudi barvne serije las, ki ga izberete. Ti vzorci so zasnovani tako, da vam omogočajo dobro predstavo o barvi, vendar se lahko razlikujejo od lasulje do lasulje.
Ocene kupcev

Barva na sliki : STEP by ELLEN WILLE in SNOW-MIX | Pure Silver White with 10% Medium Brown & Silver White with 5% Light Brown blend

Brand

ELLEN WILLE

Ellen wille THE HAIR-COMPANY GmbH se že več kot 50 let zavzema za visoko kakovost; Nudi prefinjene lasulje, lasnice, pokrivala in dodatke za specializirane prodajalce. Z uporabo sodobnih tehnik in zasnovanih z najnovejšimi modnimi trendi v mislih je vsak model prilagojen zahtevam naših cenjenih strank. Ne glede na to, ali se lasulja uporablja iz zdravstvenih razlogov ali kot modni dodatek, vse izdelke znamke Ellen wille odlikujeta najvišja raven kakovosti in udobja. Do danes naša ustanoviteljica in oblikovalka las Ellen Wille aktivno in pomembno prispeva k ustvarjanju vsakega posameznega modela lasulj. V vodenju perfekcionizma, vse do najmanjših podrobnosti, ima Ellen Wille globoko strast do tega poklica in vešč oko do najnovejših trendov. Njeno globoko znanje in izkušnje so vedno prisotna moč v vseh izdelkih ellen wille. Vse lasulje iz ellen wille so pripravljene za nošenje in pripravljene na stil. Oblikovalski postopek poleg spretno ustvarjenih, modnih stilov in standardov, ki jih pripisuje ellen wille, vključuje nove novosti, ki nato oblikujejo in odlikujejo vsako od naših zbirk. Če potrebujete ukoreninjene barve, čipkaste fronte, predvsem mehke materiale ali izpopolnjeno kapico, je ellen wille doslej v ospredju oblikovanja z idejami, ki njene modele vse bolj naravne, lepe in udobne. Zato je Ellen wille THE HAIR COMPANY GmbH vedno znova vodilna na evropskem trgu, ki postavlja kakovost in udobje. Podjetje s sedežem v Frankfurtu trenutno samo v Nemčiji zaposluje več kot 90 ljudi. S svojimi 2.500 kvadratnimi metri pisarniških in skladiščnih prostorov v Schwalbachu ekipa ellen wille nenehno deluje v smeri nenehnega uspeha podjetja ellen wille THE HAIR COMPANY GmbH.
ellen wille 50th 150x146 - Ellen changes lasulja Step

Dodatne informacije

Barva Change

, , , , , , , , , , , , ,

Izdelave kapice

,

Material :

,

TOP