STE POZABILI PODATKE?

Ellen changes lasulja Snap

182,70 

  • champagne
  • cinnamon brown
  • cosmoblack mix
  • fireball lighted
  • lightchampagne rooted
  • safranred rooted
  • salt/pepper rooted
  • silverblonde rooted
  • tobacco lighted
Počisti

Opis

Lasuljasta lasulja Ellen Wille je iz kolekcije 2019 Changes. Snap je odprta kapa za lahek, hladen in udoben občutek. Mehki žametni ušesni jezički in predel vratu nudijo dodatno udobje vaši koži za tiste, ki doživljajo popolno izgubo las. Plasti v celotnem sloju so rahlo razrezane in narezane, ki jih lahko nosite zglajene ali bodičaste za bolj robast videz. Snap je resnično čudovit, krasen slog krajše dolžine, ki ni pretres in vas bo takoj pripravil in odprl vrata.

POSEBNE ZNAČILNOSTI:

Strani in hrbtna stran stroja
Majhna monofolasta krona, ki daje naravni vzorec rasti
Prilagodljivi trakovi na velkro za dimenzioniranje
Velikost pokrovčka: Mali / povprečen

Konstrukcija pokrovčkov: Monofilament Crown

Vrsta las: Sintetični lasje

Približna dolžina:

Šiška: 1,75 “| Krona: 3” | Strani: 2 “| Nape: 1,5”

Teža izdelka: 1.9oz

Barve las
Barva se pokaže nekoliko drugače glede na lasna vlakna ali slog. Vsaka prikazana barvna fotografija ali fotografija se lahko razlikujeta od zaslona do zaslona, ​​kot tudi barvne serije las, ki ga izberete. Ti vzorci so zasnovani tako, da vam omogočajo dobro predstavo o barvi, vendar se lahko razlikujejo od lasulje do lasulje.

Brand

ELLEN WILLE

Ellen wille THE HAIR-COMPANY GmbH se že več kot 50 let zavzema za visoko kakovost; Nudi prefinjene lasulje, lasnice, pokrivala in dodatke za specializirane prodajalce. Z uporabo sodobnih tehnik in zasnovanih z najnovejšimi modnimi trendi v mislih je vsak model prilagojen zahtevam naših cenjenih strank. Ne glede na to, ali se lasulja uporablja iz zdravstvenih razlogov ali kot modni dodatek, vse izdelke znamke Ellen wille odlikujeta najvišja raven kakovosti in udobja. Do danes naša ustanoviteljica in oblikovalka las Ellen Wille aktivno in pomembno prispeva k ustvarjanju vsakega posameznega modela lasulj. V vodenju perfekcionizma, vse do najmanjših podrobnosti, ima Ellen Wille globoko strast do tega poklica in vešč oko do najnovejših trendov. Njeno globoko znanje in izkušnje so vedno prisotna moč v vseh izdelkih ellen wille. Vse lasulje iz ellen wille so pripravljene za nošenje in pripravljene na stil. Oblikovalski postopek poleg spretno ustvarjenih, modnih stilov in standardov, ki jih pripisuje ellen wille, vključuje nove novosti, ki nato oblikujejo in odlikujejo vsako od naših zbirk. Če potrebujete ukoreninjene barve, čipkaste fronte, predvsem mehke materiale ali izpopolnjeno kapico, je ellen wille doslej v ospredju oblikovanja z idejami, ki njene modele vse bolj naravne, lepe in udobne. Zato je Ellen wille THE HAIR COMPANY GmbH vedno znova vodilna na evropskem trgu, ki postavlja kakovost in udobje. Podjetje s sedežem v Frankfurtu trenutno samo v Nemčiji zaposluje več kot 90 ljudi. S svojimi 2.500 kvadratnimi metri pisarniških in skladiščnih prostorov v Schwalbachu ekipa ellen wille nenehno deluje v smeri nenehnega uspeha podjetja ellen wille THE HAIR COMPANY GmbH.

Dodatne informacije

Barva change

, , , , , , , ,

TOP