STE POZABILI PODATKE?

Ellen changes lasulja Night

222,35 

Počisti
ellen wille 50th 150x146 - Ellen changes lasulja Night

Opis

Ellen Wille je del kolekcije za spremembe 2019. Na mehki kapici je dodana monofilamentna krona, da ustvari iluzijo naravne rasti. Dodana je mini čipkasta sprednja stran, tako da lahko oprijete nosite gor in stran od obraza. Mehki nabrekli valovi in ​​stranske poteze šiška izgledajo odlično v sintetičnih vlaknih, ki so bila posebej izbrana. Je zelo fin in simulira naravne lase, hkrati pa je mehak na dotik in se prosto giblje. S tem zabavnim slogom boste pripravljeni noč ali dan.

POSEBNE ZNAČILNOSTI: Mini čipka – lace front in Monofilament Crown

Velikost pokrovčka: Mali / povprečen

Konstrukcija pokrovčkov: Mini čipke spredaj | Monofilament Crown

Vrsta las: Sintetični lasje

Približna dolžina: Šiška: 3,5 “| Krona: 8” | Strani: 6 “| Nape: 2,5”

Teža izdelka: 2.3oz

Barve las
Barva se pokaže nekoliko drugače glede na lasna vlakna ali slog. Vsaka prikazana barvna fotografija ali fotografija se lahko razlikujeta od zaslona do zaslona, ​​kot tudi barvne serije las, ki ga izberete. Ti vzorci so zasnovani tako, da vam omogočajo dobro predstavo o barvi, vendar se lahko razlikujejo od lasulje do lasulje.

Barva na sliki : NIGHT by ELLEN WILLE in SAND MIX | Light Brown, Medium Honey Blonde, Light Golden Blonde blend

Brand

ELLEN WILLE

Ellen wille THE HAIR-COMPANY GmbH se že več kot 50 let zavzema za visoko kakovost; Nudi prefinjene lasulje, lasnice, pokrivala in dodatke za specializirane prodajalce. Z uporabo sodobnih tehnik in zasnovanih z najnovejšimi modnimi trendi v mislih je vsak model prilagojen zahtevam naših cenjenih strank. Ne glede na to, ali se lasulja uporablja iz zdravstvenih razlogov ali kot modni dodatek, vse izdelke znamke Ellen wille odlikujeta najvišja raven kakovosti in udobja. Do danes naša ustanoviteljica in oblikovalka las Ellen Wille aktivno in pomembno prispeva k ustvarjanju vsakega posameznega modela lasulj. V vodenju perfekcionizma, vse do najmanjših podrobnosti, ima Ellen Wille globoko strast do tega poklica in vešč oko do najnovejših trendov. Njeno globoko znanje in izkušnje so vedno prisotna moč v vseh izdelkih ellen wille. Vse lasulje iz ellen wille so pripravljene za nošenje in pripravljene na stil. Oblikovalski postopek poleg spretno ustvarjenih, modnih stilov in standardov, ki jih pripisuje ellen wille, vključuje nove novosti, ki nato oblikujejo in odlikujejo vsako od naših zbirk. Če potrebujete ukoreninjene barve, čipkaste fronte, predvsem mehke materiale ali izpopolnjeno kapico, je ellen wille doslej v ospredju oblikovanja z idejami, ki njene modele vse bolj naravne, lepe in udobne. Zato je Ellen wille THE HAIR COMPANY GmbH vedno znova vodilna na evropskem trgu, ki postavlja kakovost in udobje. Podjetje s sedežem v Frankfurtu trenutno samo v Nemčiji zaposluje več kot 90 ljudi. S svojimi 2.500 kvadratnimi metri pisarniških in skladiščnih prostorov v Schwalbachu ekipa ellen wille nenehno deluje v smeri nenehnega uspeha podjetja ellen wille THE HAIR COMPANY GmbH.
ellen wille 50th 150x146 - Ellen changes lasulja Night

Dodatne informacije

Barva Change

, , , , , , , , , , ,

TOP