STE POZABILI PODATKE?

Ellen changes lasulja Next

0,00 

Počisti
ellen wille mali logo 150x150 - Ellen changes lasulja Next

Opis

he Next Wig Ellen Wille je iz kolekcije 2019 Changes. To je lep, enostaven za slog, krajši videz. Z daljšim stranskim potepom in kombinacijo nekoliko daljših plasti v kroni imate popoln ženski občutek s tem modernim obrezanim slogom. Vrhunsko sintetično vlakno, ki se uporablja za ustvarjanje Next, oponaša videz, občutek in gibanje bioloških las. Obstaja majhen ovalni monofilamentni del krone, zaradi katerega bodo lasje videti, kot da rastejo z lastnega lasišča. Stranske plasti se odlično zlijejo in obrišejo do mehke točke, tik pred ušesom. Z odlično odrezanim hrbtom in zoženim hrbtom bo vaš novi slog kul in enostaven za vzdrževanje.

POSEBNE ZNAČILNOSTI:

Stroj smo potisnili nazaj in ob straneh
Gladen vrh z zaščitno mrežico iz tila
Mono krona, žametni ušesni jezički in območje popka
Z nastavljivimi velkro trakovi za velikost

Collection: Changes Collection
Cap Size: Petite/Average
Cap Construction: Monofilament Crown
Hair Type: Synthetic Hair
Approximate Length: Bang: 5″ | Crown: 3.5” | Sides: 2.25” | Nape: 1.5”
Product Weight: 2.3oz

Barve las
Barva se pokaže nekoliko drugače glede na lasna vlakna ali slog. Vsaka prikazana barvna fotografija ali fotografija se lahko razlikujeta od zaslona do zaslona, ​​kot tudi barvne serije las, ki ga izberete. Ti vzorci so zasnovani tako, da vam omogočajo dobro predstavo o barvi, vendar se lahko razlikujejo od lasulje do lasulje.

Brand

ELLEN WILLE

Ellen wille THE HAIR-COMPANY GmbH se že več kot 50 let zavzema za visoko kakovost; Nudi prefinjene lasulje, lasnice, pokrivala in dodatke za specializirane prodajalce. Z uporabo sodobnih tehnik in zasnovanih z najnovejšimi modnimi trendi v mislih je vsak model prilagojen zahtevam naših cenjenih strank. Ne glede na to, ali se lasulja uporablja iz zdravstvenih razlogov ali kot modni dodatek, vse izdelke znamke Ellen wille odlikujeta najvišja raven kakovosti in udobja. Do danes naša ustanoviteljica in oblikovalka las Ellen Wille aktivno in pomembno prispeva k ustvarjanju vsakega posameznega modela lasulj. V vodenju perfekcionizma, vse do najmanjših podrobnosti, ima Ellen Wille globoko strast do tega poklica in vešč oko do najnovejših trendov. Njeno globoko znanje in izkušnje so vedno prisotna moč v vseh izdelkih ellen wille. Vse lasulje iz ellen wille so pripravljene za nošenje in pripravljene na stil. Oblikovalski postopek poleg spretno ustvarjenih, modnih stilov in standardov, ki jih pripisuje ellen wille, vključuje nove novosti, ki nato oblikujejo in odlikujejo vsako od naših zbirk. Če potrebujete ukoreninjene barve, čipkaste fronte, predvsem mehke materiale ali izpopolnjeno kapico, je ellen wille doslej v ospredju oblikovanja z idejami, ki njene modele vse bolj naravne, lepe in udobne. Zato je Ellen wille THE HAIR COMPANY GmbH vedno znova vodilna na evropskem trgu, ki postavlja kakovost in udobje. Podjetje s sedežem v Frankfurtu trenutno samo v Nemčiji zaposluje več kot 90 ljudi. S svojimi 2.500 kvadratnimi metri pisarniških in skladiščnih prostorov v Schwalbachu ekipa ellen wille nenehno deluje v smeri nenehnega uspeha podjetja ellen wille THE HAIR COMPANY GmbH.
ellen wille mali logo 150x150 - Ellen changes lasulja Next

Dodatne informacije

Izberi barvo Change

, , , , , , , , , , ,

TOP