STE POZABILI PODATKE?

Ellen changes lasulja Cool

222,35 

Počisti
ellen wille mali logo 150x150 - Ellen changes lasulja Cool

Opis

Cool lasulja Ellen Wille je del Changes Collection  2019. To je klasična bližnjica s trendi zasukom.Ima monofilamentno krono, ki ustvarja iluzijo naravne rasti in brezhibno podaljšano čipkarsko sprednjo stran. Dodatna dolžina na vrhu in območju krošnje omogoča dodatno polnost ali vsestransko oblikovanje. Priporočamo, da izdelke za oblikovanje BeautiMark oblikujete, če želite lase razdeliti za športni videz. Sintetična vlakna Ellen Wille so zelo fina, z malo vzdrževanja in simulirajo naravne in zdrave lase. Ellen uporablja posebej izbrane materiale, s katerimi zagotavlja, da je vaš slog mehak, lahek in vam zagotavlja maksimalno udobje v vsakem trenutku.

Konstrukcija pokrovčkov: Lace Front | Monofilament Crown

Vrsta las: Sntetični lasje

Približna dolžina: šiške: 2,5 “| Krona: 3” | Strani: 2 “| Nape: 2”

Teža izdelka: 51g

Barve :COOL by ELLEN WILLE in LIGHT BERNSTEIN ROOTED | Light Auburn, Light Honey Blonde, and Light Reddish Brown blend and Dark Roots

Brand

ELLEN WILLE

Ellen wille THE HAIR-COMPANY GmbH se že več kot 50 let zavzema za visoko kakovost; Nudi prefinjene lasulje, lasnice, pokrivala in dodatke za specializirane prodajalce. Z uporabo sodobnih tehnik in zasnovanih z najnovejšimi modnimi trendi v mislih je vsak model prilagojen zahtevam naših cenjenih strank. Ne glede na to, ali se lasulja uporablja iz zdravstvenih razlogov ali kot modni dodatek, vse izdelke znamke Ellen wille odlikujeta najvišja raven kakovosti in udobja. Do danes naša ustanoviteljica in oblikovalka las Ellen Wille aktivno in pomembno prispeva k ustvarjanju vsakega posameznega modela lasulj. V vodenju perfekcionizma, vse do najmanjših podrobnosti, ima Ellen Wille globoko strast do tega poklica in vešč oko do najnovejših trendov. Njeno globoko znanje in izkušnje so vedno prisotna moč v vseh izdelkih ellen wille. Vse lasulje iz ellen wille so pripravljene za nošenje in pripravljene na stil. Oblikovalski postopek poleg spretno ustvarjenih, modnih stilov in standardov, ki jih pripisuje ellen wille, vključuje nove novosti, ki nato oblikujejo in odlikujejo vsako od naših zbirk. Če potrebujete ukoreninjene barve, čipkaste fronte, predvsem mehke materiale ali izpopolnjeno kapico, je ellen wille doslej v ospredju oblikovanja z idejami, ki njene modele vse bolj naravne, lepe in udobne. Zato je Ellen wille THE HAIR COMPANY GmbH vedno znova vodilna na evropskem trgu, ki postavlja kakovost in udobje. Podjetje s sedežem v Frankfurtu trenutno samo v Nemčiji zaposluje več kot 90 ljudi. S svojimi 2.500 kvadratnimi metri pisarniških in skladiščnih prostorov v Schwalbachu ekipa ellen wille nenehno deluje v smeri nenehnega uspeha podjetja ellen wille THE HAIR COMPANY GmbH.
ellen wille mali logo 150x150 - Ellen changes lasulja Cool

Dodatne informacije

Izberi barvo Change

, , , , , , , , , , ,

TOP