International EU and out of EU delivery available !

Vprašanje ? Pokličite : Gsm, WhatApp, Viber :+386 31 654958 

Brezplačna dostava nad 250,00 eur

Flirt | Changes Collection | Sintetična lasulja

335,20 

Predviden čas dostave : 7 - 10 dni
prodaja kolekcija lasulj change ellen wille
SHARE

Opis izdelka

Lasulja Flirt Lasulja Ellen Wille je del zbirke Changes 2019. Ima elegantno, ženstveno privlačnost in je videz do ramen, ki nežno sega pod brado. Mehka kapica ima monofilamentni del, ki ustvarja iluzijo naravne rasti, in čipkasto sprednjo stran za neviden zaključek las. Dolge večplastne šiške lahko nežno zataknete za uho za mehkejši videz. Zabavaj se in spogleduj v svojem novem slogu.

Specifikacije

Izberi barvo Change

, , , , , , , , , ,
CHAMPAGNE ROOTED 22.25.26 | Light Beige Blonde, Medium Honey Blonde, and Platinum Blonde blend with Dark Roots
CHOCOLATE ROOTED – 6.30.4 | Medium to Dark Brown base with Light Reddish Brown highlights and Dark Roots
ESPRESSO ROOTED – 4.2 | Darkest Brown base with a blend of Dark Brown and Warm Medium Brown throughout with Dark ROots
LIGHT BERNSTEIN ROOTED – 20.27.12 | Light Auburn, Light Honey Blonde, and Light Reddish Brown blend and Dark Roots
CINNAMON BROWN MIX 33.30.31 | Med auburn, dark auburn and light auburn with Darker Roots
DARK CHOCOLATE ROOTED 4.33 | Dark Brown base with Light Reddish Brown highlights with Dark Roots
GINGER MIX 31.19.30 | Light Honey Blonde, Light Auburn, and Medium Honey Blonde Blend
PEARL ROOTED 101.48.60 | Pearl Platinum blended w/ light chestnut brown-50% gray and Lightest Ash Brown mix
SAFRAN BROWN ROOTED 30.28.27 | Medium Auburn, copper Red and light auburn blend with Med Auburn Roots

Kolekcija lasulj


Zabavni in trendi sintetični slogi za vsako priložnost in vsak osebni slog

Tip lasnih vlaken


Iz česa so narejeni sintetični lasje? Kaj so sintetični lasje? Sintetični lasje so točno tako, kot se sliši. Lasni prameni so narejeni iz umetnih vlaken, kot sta akril ali najlon. Vlakna so podvržena različnim kemičnim procesom, da jim dajo podoben videz, občutek, barvo in oblikovanje kot človeški lasje. Kako dolgo zdržijo sintetične lasulje? med štirimi in šestimi meseci Sintetične lasulje so na splošno ugodnejše od lasulj iz človeških las. Eden od razlogov za to je, da običajno ne trajajo tako dolgo. Kakovostna lasulja iz sintetičnih las bi morala trajati od štiri do šest mesecev, če jo nosite vsak dan. Če pa lasulje ne nosite vsak dan, bo verjetno trajala nekoliko dlje

Kapa lasulje izdelava

, , ,

Dolžina lasulje

Tip izdelka

Spol

Brand blagovne znamke

ELLEN WILLE

Ellen wille THE HAIR-COMPANY GmbH se že več kot 50 let zavzema za visoko kakovost izdelave lasulj. Z uporabo sodobnih tehnik in zasnovanih z najnovejšimi modnimi trendi v mislih je vsak model prilagojen zahtevam naših cenjenih strank. Ne glede na to, ali se lasulja uporablja iz zdravstvenih razlogov ali kot modni dodatek, vse izdelke znamke Ellen Wille odlikujeta najvišja raven kakovosti in udobja. Do danes naša ustanoviteljica in oblikovalka las Ellen Wille aktivno in pomembno prispeva k ustvarjanju vsakega posameznega modela lasulj. V vodenju perfekcionizma, vse do najmanjših podrobnosti, ima Ellen Wille globoko strast do tega poklica in vešč oko do najnovejših trendov. Njeno globoko znanje in izkušnje so vedno prisotna moč v vseh izdelkih ellen wille. Vse lasulje iz ellen wille so pripravljene za nošenje in pripravljene na stil. Če potrebujete ukoreninjene barve, čipkaste fronte, predvsem mehke materiale ali izpopolnjeno kapico, je znamka  Ellen Wille doslej v ospredju oblikovanja z idejami, ki njene modele vse bolj naravne, lepe in udobne. Zato je Ellen wille THE HAIR COMPANY GmbH vedno znova vodilna na evropskem trgu, ki postavlja kakovost in udobje.

Ellen´s changes

Ellenove spremembe. Lasje. Življenje. Slog. Oblikovanje las tukaj in zdaj. Linija Changes je sestavljena iz 18 vrhunskih modelov lasulj, ki so na voljo v mnogih trendovskih barvah. Bodi danes, kdor hočeš biti in se ponovno odkrivaj jutri! Odločite se za vaš tip in odkrijte način življenja. Naredite spremembo! Trendov sezone in moda prihodnosti. Ellenove spremembe so izjava o lepoti, individualnosti, slogu in modi. Nova zbirka pomeni odhod, dinamičnost in poželenje za spremembami. Določite svoj tip! Uživajte svobodo, da se popolnoma preobrazite ali da ostanete zvesti! Odkrijte raznolikost novih načinov življenja iz Elleninih sprememb. #MakeAChange
prodaja kolekcija lasulj change ellen wille

International EU and out of EU delivery available !

Vprašanje ? Pokličite : Gsm, WhatApp, Viber :+386 31 654958 

Brezplačna dostava nad 250,00 eur

Sledite nam
Seznam želja
Prijava
Ustvari račun

Izberite vse načine, ki bi jih radi slišali od nas

Vaši osebni podatki se bodo uporabljali za podporo vaših izkušenj na celotnem spletnem mestu, za upravljanje dostopa do vašega računa in za druge namene, opisane na spletu pod stranjo varovanje in zasebnost pravilnik o zasebnosti.

Obnovitev gesla

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

TOP

Flirt | Changes Collection | Sintetična lasulja

335,20 

Vaša košarica 0

NEDAVNO OGLEDANO 0

Dodaj k listi želja! POGLEJ LISTO ŽELJA