STE POZABILI PODATKE?

NOVO!

Select soft | Hair Society | Sintetična lasulja

452,00 

Počisti

Opis

Luksuzna kolekcija Hair Society Ellen Select by Ellen Wille je definicija “brezčasne klasike”. Resnično pripravljen za nošenje , stresanje in oblikovanje s prsti. Ta eleganten, kratek slog ima resico, ki pade tik nad čeljustno kost in jo je mogoče oblikovati tako, da vam popolnoma ustreza. Lahka gostota zagotavlja udobje in polnost hkrati! Select ima podaljšano čipko od ušesa do ušesa, ki ponuja brezhibno naravno in brezšivno linijo las. Čudovita oblika Elleninega ročno vezanega vozla je vidna na celotnem monofilamentnem vrhu. Vrhunska sintetična vlakna, ki se uporabljajo za ustvarjanje Select, posnemajo videz, občutek in gibanje bioloških las.

Luksuzna kolekcija Hair Society Ellen Wille je 100% ročno vezana, monofilamentna, s čudovitim čipkastim sprednjim delom. Ellen Wille je zasnovala konstrukcijo kapice Ultimate za udobje in lahkotno obrabo, ki zagotavlja idealno rešitev za ženske, ki imajo minimalno do popolno izgubo las.

Dodatne informacije

Barva HS

, , , , , , , , , , ,

Dolžina las

Kolekcija

Material :

Izdelave kapice

Nega lasulj

Kako pravilno skrbim za novo lasuljo?
Sintetične lasulje ali sintetičnih lasulje zahtevajo posebno skrb, da ne izgubijo lesk in njihovo obliko. vsaj vsake 2-3 tedne naj bi sintetične lasulje čistili za  pogostejše nošenje. Seveda, skrb ni tako zapletena, kot človeških las lasulje, vendar pa je treba upoštevati nekaj osnovnih navodil za nego:

Navodila za nego 1 – Kaj potrebujem za nego las:
Kaj potrebujete: Skleda z mlačno vodo in malo lasuljo šampon (ali PH nevtralni šampon ali otroka šampon). Običajni šamponi so običajno ujema z las in lasišča in pomoč vlažilni sestavine, da se ohrani sijaj las. Še posebej pogosto nosi lasuljo bi morali zateči k specialnih izdelkov lasulja nego. Ti so z nami, da bi ji lasuljo potrebne materiale za nego nazaj, ki niso prejeli od lasišča. To pomaga, da lasulja ne postane dolgočasna ali krhka. Če daš posebne kupljene šampone, poskusite uporabiti šamponi, ki so bili proizvedeni posebej za zelo občutljiv las / lasišča in so brez ravni parfumov.

Navodila za nego 2 –  pranje  lasulj:
lasulja mora biti obrnjen navzven, ter dodamo šampon v malo mlačne vode in pustite, da lasuljo približno 10 minutah v vodi (ne drgnite lasuljo). Nato pa lasuljo  obrnite in previdno odstranite ostanke sprejev. Nato nežno sperite lasuljo v skledi čiste vode.

Navodila za nego 3 – mokre lasulje:
Mokre lasulje nikoli ne smete brisati ali pihati! Če je lasulja mokra jo postavite na posebno lasulja glavo / lasuljo pustite stati, da se posuši (ne drgnite!). Lasulja se ne bi smela sušiti tudi na grelniku. Ko je lasulja suha, lahko napravite  slog lase z glavnikom , ali z rokami, da naredite želeno  pričesko, da bi dobite to kar želite.

Navodila za nego 4  – Pričeska lasulje
Dodatna sredstva za nego, kot so sprej, laki in ali posebnih lasni utrjevalci za lase lahko uporabimo .

TOP