STE POZABILI PODATKE?

RAZPRODANO

Lasulja Hairpower Solitär Hi MONO | RAZPPRODANO

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Product Code: N/A EAN: Šifra: EW-HP-Solitär-Hi Kategoriji: , Oznake: , , , , , ,
ellen wille 50th 66x60 - Lasulja Hairpower Solitär Hi MONO  |  RAZPPRODANO

Opis

Solitar Hi Mono je osupljiva, kratka ženska lasulja, ki ima luksuzno konstrukcijo. Oblikujejo ga lahki, izjemno udobni in popolnoma naraven videz. Ta ženska lasulja je najboljša v stilu in razredu.

Ta del je monofilament, kar pomeni, da kjerkoli delite Solitar Hi Mono, bo ustvarila vtis, da lasje prihajajo iz vašega lasišča. Monofilamenti so vrhunsko udobje in realističen videz. Opazili boste tudi, da ima Solitar Hi Mono funkcijo čipke. To pomeni, da če veter piha, ali če raje pometate roke stran od obraza, lahko to storite z zaupanjem.

Kratek obod meri 9 cm, tako da bo sedel na ravni čela ali pa boste pometali na stran za sodobnejši videz. Plasti so kratke in teksturirane. Oglejte si celotno 360 funkcijo, ki vam bo pokazala, kako lepo bo Solar Hi Mono lasulja v resnici. Zadnje plasti bodo nežno in mehko sledile vašemu obrisu. Ne bo se držala vaše glave, ampak bo lepo spremljala vašo naravno obliko. Zgornji del plasti meri 5 cm. Prilegajoč se tesno in sladko na vratni izrez.

Lasulja Solitar Hi Mono iz kolekcije Ellen Wille Haircower je lahka, elegantna in zelo udobna za nošenje. Popolnoma čudovit kos.

 

Brand

ELLEN WILLE

Ellen wille THE HAIR-COMPANY GmbH se že več kot 50 let zavzema za visoko kakovost;
Nudi prefinjene lasulje, lasnice, pokrivala in dodatke za specializirane prodajalce.

Z uporabo sodobnih tehnik in zasnovanih z najnovejšimi modnimi trendi v mislih je vsak model prilagojen zahtevam naših cenjenih strank. Ne glede na to, ali se lasulja uporablja iz zdravstvenih razlogov ali kot modni dodatek, vse izdelke znamke Ellen wille odlikujeta najvišja raven kakovosti in udobja.

Do danes naša ustanoviteljica in oblikovalka las Ellen Wille aktivno in pomembno prispeva k ustvarjanju vsakega posameznega modela lasulj. V vodenju perfekcionizma, vse do najmanjših podrobnosti, ima Ellen Wille globoko strast do tega poklica in vešč oko do najnovejših trendov. Njeno globoko znanje in izkušnje so vedno prisotna moč v vseh izdelkih ellen wille.

Vse lasulje iz ellen wille so pripravljene za nošenje in pripravljene na stil. Oblikovalski postopek poleg spretno ustvarjenih, modnih stilov in standardov, ki jih pripisuje ellen wille, vključuje nove novosti, ki nato oblikujejo in odlikujejo vsako od naših zbirk.

Če potrebujete ukoreninjene barve, čipkaste fronte, predvsem mehke materiale ali izpopolnjeno kapico, je ellen wille doslej v ospredju oblikovanja z idejami, ki njene modele vse bolj naravne, lepe in udobne. Zato je Ellen wille THE HAIR COMPANY GmbH vedno znova vodilna na evropskem trgu, ki postavlja kakovost in udobje.

Podjetje s sedežem v Frankfurtu trenutno samo v Nemčiji zaposluje več kot 90 ljudi. S svojimi 2.500 kvadratnimi metri pisarniških in skladiščnih prostorov v Schwalbachu ekipa ellen wille nenehno deluje v smeri nenehnega uspeha podjetja ellen wille THE HAIR COMPANY GmbH.

ellen wille 50th 66x60 - Lasulja Hairpower Solitär Hi MONO  |  RAZPPRODANO

Dodatne informacije

Izberi barvo HP

, , , , , , , , ,

Lasulje dolžina las

Kolekcija

Lasulja tip

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

TOP