STE POZABILI PODATKE?

Smart Mono Large | Hair Power | Sitetična lasulja

Product Code: N/A Šifra: EW-HP-SMART-L Kategoriji: , Oznake: , , , , ,
ellen wille 50th 66x60 - Smart Mono Large | Hair Power | Sitetična lasulja

Opis

Smart Mono Large lasulja iz kolekcije Hairpower Ellen Wille je resno luštna kratka lasulja, ki je zelo preprosta za slog. Ob kroni so nekoliko daljše plasti, ki na koncu zmehčajo celoten videz.

Področje TOP te lasulje je v celoti PREMOČENO, tako da je videz čim bolj naraven. To je MONOFILAMENT kos, kar pomeni, da kjer koli delite lasuljo, boste ustvarili vtis, da lasje prihajajo z vašega lasišča. HAIRLINE ima izjemno funkcijo LACE FRONT. Je že vnaprej razrezana, kar ustvari nevidno linijo las, ki je ni mogoče prepoznati.

Ta čudovita lasulja bo pritegnila pozornost vašim očem s teksturiranim obrobjem. Obrobje meri približno 10 cm, tako da lahko naravno obesite obrv ali pa narastete na stran.

Plasti krošnje, ki merijo 15 cm, so na vrhu nekoliko daljše, tako da imate subtilno dviganje višine. Ta oblika je popolna, saj lahko tej lepi, pixie kroj dodate še eno dimenzijo. Zadnji del lasulje nežno sledi vaši glavi. Hrbtni del meri 5 cm in se bo tesno prilegal vašemu vratu.

Pametna mono velika lasulja Ellen Wille je lepega in kompaktnega videza. Brez pretiravanja in brez stajlinga. Kot nalašč za hiter prehod v nekaj sekundah.

Izdelava :Mono Top

Lace front: Ja

Material :Modacrylic

Za velike glave

 

Brand

ELLEN WILLE

Ellen wille THE HAIR-COMPANY GmbH se že več kot 50 let zavzema za visoko kakovost;
Nudi prefinjene lasulje, lasnice, pokrivala in dodatke za specializirane prodajalce.

Z uporabo sodobnih tehnik in zasnovanih z najnovejšimi modnimi trendi v mislih je vsak model prilagojen zahtevam naših cenjenih strank. Ne glede na to, ali se lasulja uporablja iz zdravstvenih razlogov ali kot modni dodatek, vse izdelke znamke Ellen wille odlikujeta najvišja raven kakovosti in udobja.

Do danes naša ustanoviteljica in oblikovalka las Ellen Wille aktivno in pomembno prispeva k ustvarjanju vsakega posameznega modela lasulj. V vodenju perfekcionizma, vse do najmanjših podrobnosti, ima Ellen Wille globoko strast do tega poklica in vešč oko do najnovejših trendov. Njeno globoko znanje in izkušnje so vedno prisotna moč v vseh izdelkih ellen wille.

Vse lasulje iz ellen wille so pripravljene za nošenje in pripravljene na stil. Oblikovalski postopek poleg spretno ustvarjenih, modnih stilov in standardov, ki jih pripisuje ellen wille, vključuje nove novosti, ki nato oblikujejo in odlikujejo vsako od naših zbirk.

Če potrebujete ukoreninjene barve, čipkaste fronte, predvsem mehke materiale ali izpopolnjeno kapico, je ellen wille doslej v ospredju oblikovanja z idejami, ki njene modele vse bolj naravne, lepe in udobne. Zato je Ellen wille THE HAIR COMPANY GmbH vedno znova vodilna na evropskem trgu, ki postavlja kakovost in udobje.

Podjetje s sedežem v Frankfurtu trenutno samo v Nemčiji zaposluje več kot 90 ljudi. S svojimi 2.500 kvadratnimi metri pisarniških in skladiščnih prostorov v Schwalbachu ekipa ellen wille nenehno deluje v smeri nenehnega uspeha podjetja ellen wille THE HAIR COMPANY GmbH.

ellen wille 50th 66x60 - Smart Mono Large | Hair Power | Sitetična lasulja

Dodatne informacije

Izberi barvo HP

, ,

Kolekcija

Lasulje izdelava kapice

, , ,

Lasulje material las

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

TOP