STE POZABILI PODATKE?

Lasulja Hairpower Smart Large

399,67

  • champagne mix
  • chocolate mix
  • espresso
  • hothazelnut rooted
  • mocca
  • sandyblonde rooted
  • smoke mix
  • snow mix
Počisti
Šifra: EW-HP-Smart-Large Kategoriji: , Oznaki: ,

Opis

Smart Mono Large lasulja iz kolekcije Hairpower Ellen Wille je resno luštna kratka lasulja, ki je zelo preprosta za slog. Ob kroni so nekoliko daljše plasti, ki na koncu zmehčajo celoten videz.

Področje TOP te lasulje je v celoti PREMOČENO, tako da je videz čim bolj naraven. To je MONOFILAMENT kos, kar pomeni, da kjer koli delite lasuljo, boste ustvarili vtis, da lasje prihajajo z vašega lasišča. HAIRLINE ima izjemno funkcijo LACE FRONT. Je že vnaprej razrezana, kar ustvari nevidno linijo las, ki je ni mogoče prepoznati.

Ta čudovita lasulja bo pritegnila pozornost vašim očem s teksturiranim obrobjem. Obrobje meri približno 10 cm, tako da lahko naravno obesite obrv ali pa narastete na stran.

Plasti krošnje, ki merijo 15 cm, so na vrhu nekoliko daljše, tako da imate subtilno dviganje višine. Ta oblika je popolna, saj lahko tej lepi, pixie kroj dodate še eno dimenzijo. Zadnji del lasulje nežno sledi vaši glavi. Hrbtni del meri 5 cm in se bo tesno prilegal vašemu vratu.

Pametna mono velika lasulja Ellen Wille je lepega in kompaktnega videza. Brez pretiravanja in brez stajlinga. Kot nalašč za hiter prehod v nekaj sekundah.

Izdelava :Mono Top

Lace front: Ja

Material :Modacrylic

Preberite članek :

izdelava lasulj - Lasulja Hairpower Smart LargeIzdelavi lasulj

ring barvnka karta - Lasulja Hairpower Smart Large Barvne karte


Monofilament lasulje so izdelane posebej za tiste z zmerno do hudo izgubo las.

– vendar jih lahko nositi vsak, ki želi in si lahko to kakovost privošči. Lasulje so
lahke in mehkejše na otip.

Kaj je monofilament lasulja?. Monofilament se nanaša na vrsto materiala na katerega so lasje prišiti, zato je za tiste, ki imajo zelo občutljivo lasišče. To je transparenten material, udoben na dotik, lasje so ročno vezeni eden po eden zato je izraz – mono-filament, zaradi tega se lasje prosto oblikujejo in jih češete. Monofilament lasulja bo dihala, medtem ko jo nosite, ter preprečuje kopičenje toplote in vlage. Tkanina je naravne barve kot naravno lasišče.

Dodatne informacije

Barva HP

, , , , , , ,

TOP