STE POZABILI PODATKE?

Kiss | Hair Power | RAZPROANO

207,40 

Product Code: N/A EAN: Šifra: EW-HP-Kiss Kategoriji: , Oznake: , , ,
ellen wille 50th 66x60 - Kiss | Hair Power | RAZPROANO

Opis

Ellen Wille KISS je ultra-plastna kratka lasulja s popolnim kodrom in volumnom! Obrobje je oblikovano rahlo navzgor in stran, da lepo uokviri obraz. Uporabite lahko tudi majhno količino vode in kreme za oblikovanje, da resnično poudarite definicijo v plasteh in ustvarite bolj izrezan in sodoben videz! Na predelu krone je nameščen majhen monofilament, ki zagotavlja volumen in videz las, ki prihajajo iz lasišča. Stranice in hrbtna stran so izdelane iz vtkanega materiala, ki spodbuja hladnost in udobje med nošenjem. Območje zatilja ima velcro trakove z mehkim žametom, ki omogočajo majhnim ali povprečnim ženskam, da lahko udobno nosijo ta stil! Ellen je ustvarila pravi sintetični pričeski, pripravljen za nošenje, ki posnema videz in občutek bioloških las, gostota pa je realistična in lahka. Ta slog zahteva malo ali nič prilagajanja ali redčenja. Kiss je del kolekcije Ellen Wille Hair Power. Ellen Wille priporoča sintetične izdelke za oblikovanje BeautiMark za nego in vzdrževanje tega stila.

Brand

ELLEN WILLE

Ellen wille THE HAIR-COMPANY GmbH se že več kot 50 let zavzema za visoko kakovost;
Nudi prefinjene lasulje, lasnice, pokrivala in dodatke za specializirane prodajalce.

Z uporabo sodobnih tehnik in zasnovanih z najnovejšimi modnimi trendi v mislih je vsak model prilagojen zahtevam naših cenjenih strank. Ne glede na to, ali se lasulja uporablja iz zdravstvenih razlogov ali kot modni dodatek, vse izdelke znamke Ellen wille odlikujeta najvišja raven kakovosti in udobja.

Do danes naša ustanoviteljica in oblikovalka las Ellen Wille aktivno in pomembno prispeva k ustvarjanju vsakega posameznega modela lasulj. V vodenju perfekcionizma, vse do najmanjših podrobnosti, ima Ellen Wille globoko strast do tega poklica in vešč oko do najnovejših trendov. Njeno globoko znanje in izkušnje so vedno prisotna moč v vseh izdelkih ellen wille.

Vse lasulje iz ellen wille so pripravljene za nošenje in pripravljene na stil. Oblikovalski postopek poleg spretno ustvarjenih, modnih stilov in standardov, ki jih pripisuje ellen wille, vključuje nove novosti, ki nato oblikujejo in odlikujejo vsako od naših zbirk.

Če potrebujete ukoreninjene barve, čipkaste fronte, predvsem mehke materiale ali izpopolnjeno kapico, je ellen wille doslej v ospredju oblikovanja z idejami, ki njene modele vse bolj naravne, lepe in udobne. Zato je Ellen wille THE HAIR COMPANY GmbH vedno znova vodilna na evropskem trgu, ki postavlja kakovost in udobje.

Podjetje s sedežem v Frankfurtu trenutno samo v Nemčiji zaposluje več kot 90 ljudi. S svojimi 2.500 kvadratnimi metri pisarniških in skladiščnih prostorov v Schwalbachu ekipa ellen wille nenehno deluje v smeri nenehnega uspeha podjetja ellen wille THE HAIR COMPANY GmbH.

ellen wille 50th 66x60 - Kiss | Hair Power | RAZPROANO

Dodatne informacije

Izberi barvo HP

, , , , , , , , , ,

Kolekcija

Lasulje dolžina las

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

TOP