STE POZABILI PODATKE?

Avanti | Hair Power | Sintetična lasulja

171,29 

Počisti
EAN: N/A Šifra: EW-HP-AVANTI Kategoriji: , Oznake: , , ,

Opis

Lasulja Avanti Ellen Wille je osupljiv kratko-dolg slog z lepo zavitimi plastmi, ki nežno uokvirjajo obraz. Avanti je del zbirke Hair Power Collection. Ta konfekcijska sintetična pričeska ne zahteva skoraj nobenega prilagajanja. Značilnosti odpirajo tkanje, da boste ves dan hladni in prijetni. Za ohranjanje izgleda vašega sloga Best Ellen Wille priporoča izdelke BeautiMark iz sintetičnega oblikovanja za nego in vzdrževanje tega sloga.

BARVA LASULJE NA SLIKI  : AVANTI by ELLEN WILLE – MOCCA MIX | Medium Brown, Light Brown, and Light Auburn blend

Dodatne informacije

Barva HP

, , , , , , ,

Kolekcija

Izdelave kapice
TIP

Style las

Dolžina las

Material :

Nega lasulj

Kako pravilno skrbim za novo lasuljo?
Sintetične lasulje ali sintetičnih lasulje zahtevajo posebno skrb, da ne izgubijo lesk in njihovo obliko. vsaj vsake 2-3 tedne naj bi sintetične lasulje čistili za  pogostejše nošenje. Seveda, skrb ni tako zapletena, kot človeških las lasulje, vendar pa je treba upoštevati nekaj osnovnih navodil za nego:

Navodila za nego 1 – Kaj potrebujem za nego las:
Kaj potrebujete: Skleda z mlačno vodo in malo lasuljo šampon (ali PH nevtralni šampon ali otroka šampon). Običajni šamponi so običajno ujema z las in lasišča in pomoč vlažilni sestavine, da se ohrani sijaj las. Še posebej pogosto nosi lasuljo bi morali zateči k specialnih izdelkov lasulja nego. Ti so z nami, da bi ji lasuljo potrebne materiale za nego nazaj, ki niso prejeli od lasišča. To pomaga, da lasulja ne postane dolgočasna ali krhka. Če daš posebne kupljene šampone, poskusite uporabiti šamponi, ki so bili proizvedeni posebej za zelo občutljiv las / lasišča in so brez ravni parfumov.

Navodila za nego 2 –  pranje  lasulj:
lasulja mora biti obrnjen navzven, ter dodamo šampon v malo mlačne vode in pustite, da lasuljo približno 10 minutah v vodi (ne drgnite lasuljo). Nato pa lasuljo  obrnite in previdno odstranite ostanke sprejev. Nato nežno sperite lasuljo v skledi čiste vode.

Navodila za nego 3 – mokre lasulje:
Mokre lasulje nikoli ne smete brisati ali pihati! Če je lasulja mokra jo postavite na posebno lasulja glavo / lasuljo pustite stati, da se posuši (ne drgnite!). Lasulja se ne bi smela sušiti tudi na grelniku. Ko je lasulja suha, lahko napravite  slog lase z glavnikom , ali z rokami, da naredite želeno  pričesko, da bi dobite to kar želite.

Navodila za nego 4  – Pričeska lasulje
Dodatna sredstva za nego, kot so sprej, laki in ali posebnih lasni utrjevalci za lase lahko uporabimo .

TOP