STE POZABILI PODATKE?

Lasulja AFRO kovrčasto kodrasta iz človeških naravni las

450,00 

Product Code: N/A EAN: 4260517738124 Šifra: VK-UR-017 Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

Odlična ženska lasulja iz 100% pravih las – žametni črni lasje so kovrčasti in voluminozno zviti v afro videzu, prava glava kodrov.

Lahka in individualno obvladljiva lasulja je narejena iz 100% pravih las (človeških las). Lasulja je vezana na votke (elastični bombažni trakovi), ki zagotavljajo visoko raven udobja. Velikost lahko individualno prilagodite z raztegljivimi trakovi s kavlji in ušesci. Tako lahko svojo lasuljo optimalno prilagodite vsaki obliki glave in majhnim ter večjim obsegom glave. Ta lasulja s svojimi relativno kratkimi lasmi ni le izjemno poceni, ampak je – v primerjavi z zelo dragimi lasuljami iz dolgih las iz pravih las – zelo enostavna za nego.

100% človeški lasje
Model: UR-017-HH
Novo z etiketo
Barvna oznaka: 1B
Dolžina: približno 30 cm

Dodatne informacije

Izberi barvo VK-PER

Dolžina las

,

Material las

TIP

Kolekcija

Stil las

,

Izdelava kapice

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

TOP