STE POZABILI PODATKE?

Sensuva – HE(RO) 260 Moški Pheromone Body Mist 125 ml

24,34 

Ustvarjen, da bi povečal njegovo spolno zaupanje, in ga naredil popolnoma nepremagljivega za vas … bo vaš junak dopolnil svojo rutino za negovanje z našo feromonsko vtisnjeno aromatično telo, ki ga lahko nosi ves dan. Rahlo poškropite na kožo.

125 ml

Product Code: N/A Šifra: EP-E27497 Kategoriji: , Oznake: , , , ,

Opis

Created to boost his sexual confidence, and make him completely irresistible to you… your hero will top off his grooming routine with our pheromone infused signature scented body mist that he can wear all day. Lightly spray on skin.

125 ml

Dodatne informacije

EAN

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

TOP