STE POZABILI PODATKE?

Originalni ženski feromoni – potrojite svojo privlačnost!

26,17 

Feromoni spodbujajo naravno željo, krepijo čutnost in prispevajo k pozitivnemu razpoloženju.

Product Code: N/A Šifra: EP-E22466 Kategoriji: , Oznaki: ,

Opis

Feromoni so kemične spojine, ki jih (nekateri) organizmi uporabljajo kot sporočilo drugim pripadnikom svoje vrste in ki se prenašajo po zraku. Običajno o feromonih govorimo, ko gre za govorico seksualne privlačnosti. Feromoni omogočajo povečanje seksualnega zanimanja pri nasprotnem spolu in na tak način vzbudijo željo po približevanju, stiku in spolnem aktu.

Ta posebna aroma je “nevidna” za človeški nos, a jo še kako dobro zazna podzavest.

Feromonov ne zazna prosto oko. So naravna erotična aroma, ki ima psihološki efekt razvnemanja. Preko vonja telesa podzavestno dobivamo posebne občutke o tem moškem ali ženski. Moški dišijo po pižmu, medtem ko imajo ženske bolj sladek in delikaten vonj.

Količina: 14 ml

Dodatne informacije

EAN

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

TOP