STE POZABILI PODATKE?

BIJOUX COSMÈTIQUES – APHRODISIAK BODY MISTIČNI PARFEM

54,00 

Product Code: N/A Šifra: ER-E23795 Kategorija: Oznake: , ,

Opis

PARFEM AFRODIZIJAK Hipnotična dišava, narejena po skrivni formuli, bo osvojila vaše čute in jih kot afrodizijak aktivirala.

Parfum je narejen za vse ženske, ki želijo v spolno življenje vnesti več erotike in poželenja.

Navdih za skrivnostno formulo PARFEM AFRODIZIJAK-A so črpali iz grške mitologije. Besedi Afrodita in Afrodizijak sta bili tudi ključni pri oblikovanju parfuma.

Afrodita je bila grška boginja ljubezni, plodnosti in lepote. Afrodiziak je substanca, ki se uporablja z namenom povečevanja spolnega poželenja – libida.

Iz vrta užitkov v kombinaciji z eleganco vrtnic in jasmina so torej ustvarili popolno dišavo, ki bo vzbudila vašo strast.

Količina PARFEM AFRODIZIJAK: 130 ML

Pakiranje: darilno

Brez alkohola

Video

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

Morda vam bo prav tako všeč…

TOP