STE POZABILI PODATKE?

YESFORLOV – krema za lepšo gladko zadnjico

36,48 

A radiant smile, irresistibly smooth cheeks, a cheeky wink and inviting promises. (Daily rehearsals recommended for private shows).

Product Code: N/A Šifra: EP-E23144 Kategoriji: , Oznaki: ,

Opis

YESFORLOV – CARESS krema za zadnjico ;

Brezhiben nasmeh, neustavljivo gladka lica, predrzen wink in vabi obljube. (Dnevne vaje priporočene za zasebne predstave). ;

Dobro šeškanje za vse, kar ovira dotik in vid: hrapava koža in majhne nepopolnosti. Pokličite svojega običajnega LOV “zdravnika za dnevno posvetovanje. Uporabljati previdno, to zdravljenje razveseljuje dermis, da bi nareilo vso ;lepoto l kože na zadnjici. ;

Dodatne informacije

EAN

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

TOP