STE POZABILI PODATKE?

RAZPRODANO

Tablete za učvrstitev in volumen prsi dojk

57,50 

Ni na zalogi

Product Code: N/A Šifra: DB-COBECO0217 Kategoriji: , Oznaki: ,

Opis

Le katera predstavnica nežnejšega spola si ne želi lepih, bujnih, poskočnih prsi, s katerimi bi še bolj poudarila svojo ženstvenost? S kremo ter prehranskim dopolnilom Fabulous Breast Duo pack za izboljšanje videza dojk, boste kaj kmalu tudi ve imele vsaj za košarico večje prsi.

Posledice staranja, hitre izgube teže ali dojenja lahko pustijo sledi tudi na dojkah, simbolu ženske privlačnosti. Njihova čvrstost in lepota je opazno zmanjšana, koža pa utrujena in mlahava.

Uravnoteženo prehransko dopolnilo (tablete) naredi prsi bolj čvrste in jih dvigne od znotraj navzven. Formula temelji na naravnih sestavinah. CC Fabulous Breasts krema napne in poveča prsi na edinstven način in podpira naravno lepoto in izboljšuje elastočnost kože. Krema se hitro vpije.

Z redno uporabo bodo vaše prsi trdnejše, bolj polne ter bolj privlačne.

Ponudba vsebuje:

CC Fabulous Breasts tablete (90 kom) ,

Za popolnejše prsi.

Spodbuja ras tkiva dojk.

Podpira prsne mišice.

Dvig prsi na naraven način.

Zagotavlja večji volumen.

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

TOP