STE POZABILI PODATKE?

Krema za nego in povečavo zadnjice BUTT BOOSTER 125ML

12,09 

Product Code: N/A Šifra: DB-RUF0003111 Kategoriji: , Oznaki: ,

Opis

Krema za nego in povečavo zadnjice BUTT BOOSTER 125ML

Krema za nego kože vsebuje aktivno sestavino, ki kožo zmehča, stimulira in ponovno strukturira. Ta izdelek se lahko uporablja tudi z masažnimi rokavicami za toniranje kože. Posebej priporočamo dnevno uporabo z tonično masažo. Vaša koža bo lepa, mehka in tesna. Ohrani svojo kakovost do datuma, navedenega na embalaži.

Zdravilo shranjujte nedosegljivo otrokom. Oglejte si embalažo o sestavi! Hranite na hladnem, suhem mestu! V primeru stika z očmi sperite z veliko vode.

Reference: RUF0003111

EAN Code: 3548960031117

Origin Country Code: FR

Brand: Ruf

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

TOP