STE POZABILI PODATKE?

Umetna realna nadomestna dojka vložek True Breast Flesh 1 kom

40,57 

Product Code: N/A EAN: 6959532311587 Šifra: DB-DEBRA00552 Kategorije: , , , Oznake: , , , , ,

Opis

Prsni nadomestek po operaciji dojk. Te prsi so zasnovane tako, da so na videz in občutek realistične, zato jih lahko stisnete, zagrabite, ljubkujete, kot želite. Potrudite se s temi mamljivimi prsi. Realistična alternativa dojkam z naravnim občutkom, čvrstimi in roza bradavicami. Ponujate povečanje za dve celi velikosti skodelic in sta zasnovana tako, da tesno sedi v skodelicah B do D, boste iz espressa kmalu prešli na grande. Ti vložki se zaradi svoje gladke, voljne končne obdelave in temperaturno odzivnih lastnosti počutijo tako naravno, kot izgledajo, poleg tega pa so hipoalergični za dolgotrajno nošenje, varno za kožo. Popolnoma za večkratno uporabo, preprosto očistite s toplo milnico in varno shranite po vsaki uporabi. Izdelana iz mehkega materiala TPR. -Držina alternativa, TPR material

Premer (cm) 9,5

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

TOP