STE POZABILI PODATKE?

HIGHONLOVE – MASLO ZA TELO KANABISA 200 ML

61,00 

Product Code: N/A Šifra: EP-E32098 Kategorije: , , , Oznake: , ,

Opis

HIGHONLOVE – MASLO ZA TELO KANABISA 200 ML

Bogato in razkošno maslo za telo konoplje HighOnLove® združuje naravne vlažilce, kot sta arganovo olje in karitejevo maslo, z vrhunskim oljem konoplje za hidracijo od glave do peta. Globoko hranljiv in nežno odišavljen z notami ličija in potonike, ga takoj napolni, hkrati pa zagotavlja dolgotrajno nego suhe ali občutljive kože. Velikodušno naneseno po kopanju ali kadar koli koža potrebuje dodatno hidracijo, bo to razvajajoče maslo za telo hitro postalo ljubljeni del vašega lepotnega rituala. Maslo za telo HighOnLove® iz konoplje je nemastno, brez parabenov in je narejeno v majhnih serijah, kar zagotavlja najvišjo kakovost.

200 ml

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

TOP